Împăratul fleicilor şi cârnaţilor Kosarom şi-a luat echipă de publicitate de la Coca-Cola

Neculai Apostol

Neculai Apostol

Dacă vă era dor de fostul prefect pesedist, Neculai Apostol, cel care a clădit cu sudoarea frunţii imperiul financiar Kosarom – Avi Top, aflaţi că acesta o duce relativ bine, nefiind aşa de tare afectat de criza economică. Deşi afacerile cu cârnaţi nu mai merg aşa de bine ca acum 2 – 3 ani, nea Culai nu se plânge că o duce greu. Dovadă stau „sponsorizările” făcute de societăţile sale către presa audio-video din Capitală. Dar nu de oriunde. Ci tocmai către celebra emisiune de la Teveul Lăzescu Naţional România, „Dănuţ SRL”, prezentată de nu mai puţin celebrul holograf Dan Bittman.

Surse din anturajul unor băieţi simpatici care prestează de ani de zile în mass-media din Bucureşti, ne-au informat că nea Culai ar fi pompat şi încă mai pompează bani grei pentru „Dănutz SRL”, evident sub forma legală de sponsorizare. Mai precis, fondatorul Grupului de firme Kosarom – Avi Top, nu doreşte să mai facă publicitate firmelor pe care le păstoreşte, în presa din Iaşi, şi niciunde altundeva, decât numai la emisiunea cu pricina, care, potrivit rating-ului, ar avea o audienţă record dintre toate emisiunile de divertisment din ţară.  După primirea acestei informaţii preţioase, am stat strâmb şi am judecat drept: oare nea Culai, sau cei doi prinţişori ai săi, e vorba de Lucian şi Tudor, se uită vreodată la emisiune? După câteva săpături efectuate în zona publicităţii şi marketingului local, şi nu numai, am aflat însă un lucru tare interesant.

De publicitatea la imperiul financiar Kosarom se ocupă, mai nou, fostul staff de la …Coca-Cola. Odată cu desfiinţarea firmei Coca-Cola Iaşi şi mutarea definitivă a acesteia în Republica Moldova, unii dintre cei mai buni colaboratori din echipa de vânzări ar fi fost cooptaţi de către împăratul fleicilor şi cârnaţilor ieşeni. Bravo, maestre!. Cu aşa echipă de profesionişti poţi să dormi liniştit noaptea, nu ca alţii, care au insomnii grele din cauza concurenţei de pe piaţa cărneturilor. Potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes, într-un top al celor 500 de miliardari români, ex-senatorul Neculai Apostol ocupă poziţia 261, cu o avere estimată la cca 19 – 20 milioane de euro.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *