Înainte de Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana! Acum spune de ce a divorțat!

Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artistii au impreuna doi copii si se declara la fel de indragostiti ca la inceput. Desi acum Alex Velea poate spune ca nu-i lipseste nimic pe plan personal si profesional, viata lui nu a fost deloc usoara.

Recent, solistul a povestit, intr-un interviu acordat unui post de televiziune, prin ce a trecut la inceputul carierei sale, dar si motivele care au dus la divortul de fosta lui sotie, Ana.

„După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat. După ce m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai. Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni,” amarturisit Alex Velea.

De asemenea, cantaretul a vorbit si despre perioada in care era insurat cu Ana, dar si de ce a ales sa divorteze de aceasta.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a mai adaugat artistul.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *