Încă nu s-au stins ecourile. Vedete și apă plată la deschiderea Fratelli

Fițe, botox, blond platinat, apă plată, greci, imprimeu de leopard și haine de la tarabele din Podu Roș. Astfel a arătat weekendul trecut deschiderea celui mai cool club din Iași. Marii petrecăreți ai orașului și micuții de bani gata au luat, cum s-ar zice, cu asalt noul local din incita Palas și asta fără să se fi dat nimic gratis.

Chirilă și Buzdugan

Vedetele, însă, se pare că nu au fost tentate de ofertele celui mai nou loc de distracție din oraș. Înconjurat de două brunete misterioase, foarte tandre, de altfel, cu vedeta de la Zu, Daniel Buzdugan a fost una dintre cele două apariții notabile de la petrecerea de inaugurare a Fratelli. Tudor Chirilă a fost cea de-a doua, dar din imaginile publice postate de managerii clubului, s-ar părea că a fost plătit să-și facă apariția. Cu fes și îmbrăcat de mers la magazinul de la colțul blocului, Chirilă a stat cuminte la poză, analizând atent fauna feminină din local.

Într-un design inedit pentru Iași cei de la Fratelli au reușit să strângă câteva sute de petrecăreți obișnuiți să consume în general apă plată. Timp de două zile, clubul din centrul orașului a fost plin, iar feedback-ul pe rețelele de socializare nu a pregetat să apară. „Super frumos și deosebit și locația e super”, a spus Bogdan Amariței, un tânăr fan al Fratelli Iași. „Scump pentru voi acolo… dar astea sunt prețurile… nu e un pub… e altceva decât era”, comentează, aproape filosofic, Sorin Mihail. „Am luat păduchi”, mărturisește sincer Cristian, iar un alt petrecăreț, pe nume Seby se declară dezamăgit, întrucât se aștepta să fie, ei bine, altfel. Cu toate acestea, majoritatea celor care au semnat condica weekendul trecut la deschiderea Fratelli spun că spațiul este extrem de mic în raport cu așteptările clienților.

Petrecerile celor de la Fratelli nu se opresc, însă, aici. Aceștia mai au pregătită și o petrecere de revelion, un loc la mesele de fițe costând 250 de lei.

13fratelli (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *