Incident socant la mare! Un celebru sportiv din Romania a fost injunghiat de 10 tigani in Costinesti din cauza unei femei!

Un culturist din Bucuresti a ajuns in stare grava la spital, dupa ce noua indivizi l-au batut si l-au injunghiat in fata unei terase din Costinesti. Cearta a degenerat dupa ce Sabin s-a infuriat ca barbatii i-au pipait iubita!

Sabin Mihalache , un culturist de performanta din Capitala, a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut victima unui grup de agresori care voiau cu orice pret sa-i hartuiasca iubita.

Noaptea trecuta, in Costinesti, zece tigani dintr-un clan din aceasta zona m-au atacat. Eram cu prietena mea si ne plimbam, cand unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut sa ma abtin si am reactionat. L-am impins pe unul dintre ei si am vrut sa ii dau un pumn, insa au aparut inca noua din clanul lor. In conditiile in care eram singur, doar cu prietena mea, acestia au scos un cutit, moment in care au prins curaj si au inceput sa loveasca din toate partile au incercat sa ma injunghie de mai multe ori, si ultima data au incercat sa imi infiga cutitul in cap. Am reusit sa ma apar si mi-au infipt cutitul in antebrat”, a povestit sportivul.

Sabin a ajuns in stare grava la spital

Sabin a ajuns in stare grava la spital

Martorii nu au intervenit

La toata aceasta scena sangeroasa au asistat foarte multi martori, insa nimeni nu a intervenit pentru a-l salva pe Sabin, ba dimpotriva! Unul dintre cei care l-au vazut intr-o balta de sange a recationat pur si simplu uluitor!


“Prietena mea ii implora sa ma lase in pace. Intr-un final au fugit. Dupa ce m-au lasat in fata magazinului pe jumatate inconstient si cu o plaga injunghiata de 10 centimetri din care tasnea sangele. Vanzatorul din fata magazinului care era roman mi-a spus sa ma mut pe partea cealalta a strazii pentru ca ii murdaream asfaltul de sange”
, a mai spus revoltat Sabin, care a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta.

Singura persoana care s-a bagat sa aplaneze conflictul, sustine cuturistul, a fost o femeie, desi faleza era plina de barbati.

“Va multumesc tuturor “barbatilor” care m-au vazut noaptea trecuta si atia sistat la spectacol. Sper ca v-a placut. Suntem un popor de lasi. AM iesit din operatie si acum sunt bine. Din fericire le retinusem fizionomia si i-am idetificat pe doi dintre agresori. Politia i-a gasit si urmeaza sa fie cercetati. Sper ca macar unul dintre cei 10, si anume cel care a bagat cutitul in mine, sa fie trimis dupa gratii”, a mai declarat Sabin.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *