Incredibil, dar adevărat. Bodea e de acord cu Chirica

Situație bizara la PNL  Iași. Să citești și să nu crezi. Deputatul Marius Bodea, prin intermediul unei postări pe  pagina sa de facebook, se arată a fi de acord cu o inițiativă a primarului Mihai Chirica. Înainte de alte comentarii să redăm istoricul mesaj.

‘Primarul Chirica, în şedinţa de Consiliu Local, a făcut un anunţ cu privire la implicarea directă a municipalităţii pentru sprijinirea financiară a asociaţiilor de proprietari pentru demararea acţiunilor de expertizare tehnică a mansardelor şi şarpantelor construite ilegal.

Este îmbucurător. Noi, Partidul Naţional Liberal, aşa cum am anunţat încă de săptămâna trecută, am propus şi susţinem acest demers!
Trecând peste faptul că situaţia actuală se datorează 100% Primăriei care nu şi-a făcut treaba de monitorizare a acestor construcţii ilegale, ne bucurăm că, pe un subiect, putem spune: „Bună dimineaţa, domnule primar!”.

Trecînd peste faptul că spune, cum altfel, că ar fi o propunere liberală și că vinovat de situație este tot el, Mihai Chirica, rămîne negru pe alb că Bodea e de acord cu Chirica, lucru nemaîntîlnit în politica orașului de pe Bahlui. Să însemne asta sfîrșitul politicii opoziție cu orice preț, promovată de PNL de mai bine de un an încoace în Consiliul Local. Nu știm. Ar putea fi, însă, și primele semne. Persoane doldora de diplome spun că și la alții tot așa a început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *