Interceptări cu tartorul avocaților și un om de afaceri

Tartorul avocaților a fost la un pas să aibă și el mare nevoie de un avocat. Un avocat cu renume și cu multe conexiuni. Cam așa ca el. De Mariusică Driblea vorbim, tartorul avocaţilor de Iași.

Cu clienţi de tot soiul
După cum știți, Mariusică Driblea s-a făcut cunoscut în lumea purtătorilor de robă neagră după ce a apărat mai mulți interlopi, politicieni, oameni de afaceri și chiar fotbaliști. Pe lista lui stau Ionuț Dâlbă și Daniel Panciu, ambii buni marcatori la pahar, prinși de polițiști la fiolă. Cristian Mahtei, judecat în dosarul ”mită la prefect” se află și el pe lista lui Driblea. Chiar și temutul interlop din Neamț, Gheorghiță Pătrunjelu a avut conexiuni cu Driblea. Dar să nu uităm ce e mai important. Driblea a fost avocatul temuților interlopi ieșeni din clanul Horduneanu. Oricum nu este singurul avocat de soi din Iași care îi apără pe Horduneni. Ultimul avocat al interlopilor chiar a obținut achitarea lor. Și el nu e Driblea.

Plan dejucat
Dar să vă spunem de ce nu e Driblea. Pentru că lui Driblea nu prea i-a reușit planul pus la cale. Ba mai mult, chiar a fost la un pas să se frigă rău de tot. Asta pentru că ar fi căzut pe interceptări împreună cu un om de afaceri din oraș tocmai când se pregătea să aranjeze câștigarea dosarului. Băieții cu ochii albaștri s-au frecat de mai multe ori în urechi când interceptau discuțiile dintre Driblea și omul de afaceri supranumit regele Tătărașului, Ghiță Flexu. Omul de afaceri era cu banii, iar Driblea cu influența. Cum adică? Păi e simplu. Băieții aranjau niște foloase ca să-i îmbuneze pe magistrați atunci când aveau să judece în dosar. Ghiță Flexu ar fi promis în primă fază vreo 50.000 de iepuroi urmând ca Driblea să mai caute și alți sponsori care să suțină nevinovăția interlopilor. Rolul lui Driblea ar fi fost să facă tranzacția, adică să achite nevinovăția clienților săi. Însă, din păcate, Driblea și cu Flexu au căzut pe interceptările băieților cu ochii albaștri. Ba mai mult, procurorii de la cremenal s-au autosesizat și au încropit și un mic dosărel, care, într-un final, spre bucuria tuturor s-a încheiat cu un NUP. Acum, după toate astea, nu știm cum s-a întâmplat. Ori Driblea s-a speriat că era să se frigă rău de tot și a ieșit din combinație. Ori clienții, nemulțumiți că Driblea nu a fost în stare să rezolve o simplă problemă, ar fi renunțat la el. Hai liberare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *