Interviu fabulos cu membrii trupei CARLA’S DREAMS! Şi-au dat „măştile” jos!

Carla’s Dreams a reuşit să intre în înima publicului chiar din momentul în care s-au lansat, mai exact în 2012, când au cântat alături de Inna piesa “P.O.H.U.I.”. De atunci şi până acum au scos hit după hit, iar numărul vizualizărilor pe Youtube creşte de la o zi la alta.

Băieţii au adoptat un stil diferit de ceilalţi artişti, iar când urcă pe scenă au toată faţa pictată şi tocmai acest lucru i-au făcut deseori pe mulţi să îşi mute atenţia asupra trupei basarebene care a cucerit publicul extrem de rapid. Preţul succesului se plăteşte cu multe ore de muncă şi cu foarte puţin timp liber, însă băieţii fac faţă oricărei provocari. Solistul trupei face acum parte şi din juriul emisiunii ’’X Factor”, alături de Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică Jr., ceea ce înseamnă o muncă în plus şi multă dăruire, dar… doar muncind poţi ajunge unde îţi propui.

Cu toate că sunt recunoscuţi pentru discreţie, membrii trupei au fost de acord să acorde un interviu fabulos, în care şi-au dat „măştile” jos!

„R: De ce aţi decis să purtati machiaj şi să nu vi se vadă faţa?

CSD: Am decis să purtăm mască pentru că nu suntem fanii vieţii publice.

R: Cât timp durează să vi se facă machiajul pe care îl purtaţi de fiecare dată?

CSD: Machiajul durează mult, aproximativ o oră, în funcţie de situaţie. Înainte de concerte, ne facem noi machiajul şi durează mai puţin. Alteori ne face machiajul un make-up artist şi durează o oră.

R: Consideraţi că acesta ar putea fi un atuu în plus pe care îl aveţi, faptul că vă ascundeţi faţa?

CSD: Depinde de viziunea fiecăruia.

R: Vă veţi demasca vreodată? Există vreo şansă să vă vedem vreodată fără mască?

CSD: Sperăm că nu.

R: Vă consideraţi mai buni decât colegii voştri de breaslă sau mai speciali cu ceva?

CSD: Suntem mai buni decât unii şi mai răi decât alţii dintr-o mulţime de puncte de vedere.

R: V-a schimbat celebritatea în vreun fel?

CSD: Ceea ce înseamnă celebritate pentru voi, pentru noi înseamnă multă muncă, respectiv, mai puţin timp şi mai multe griji plus să nu uităm că celebrul este personajul, dar nu persoana din spatele lui.”, au mărturisit membrii Carla’s Dreams.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *