Între 4 și 15 noiembrie, la Iași. Festivalul studenților din România

Luna noiembrie readuce în Iași festivalul studenților din România – UNIFEST, ajuns la cea de-a XII-a ediție. Acesta se va desfășura în perioada 4-15 noiembrie, timp în care vor avea loc diverse manifestări culturale, educaționale, sportive și de divertisment.UNIFEST_1

În deschiderea evenimentului, vor fi lansate 1001 lampioane, care vor da startul unei agende pline de activități de la care nu trebuie să lipsești.

Printre activitățile pregătite se remarcă Miss UNIFEST, prezentări ale organizațiilor studențești locale, spectacole de muzică folk și rock organizate de Uniunea Studenților din România (USR) și acțiuni de ecologizare.

Organizatorii vor oferi studenților bilete cadou la muzee, film, operă și teatru.

***

Iată câteva date despre principalele evenimente din cadrul UNIFEST 2013:

DESCHIDERE:

În acest an, în deschiderea festivalului Unifest 2013 se va organiza un marș al studenților din toate campusurile universitare ieșene, marș ce va culmina cu lansarea a 1001 lampioane de pe esplanada Palatului Culturii.

IAȘI GUITAR FESTIVAL:

Solouri de chitară vor putea fi admirate la Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, unde va concerta band-ul cunoscutului artist Ștefan Bănică Jr. în data de 7 noiembrie 2013.UNIFEST_2

UNIFEST SPORT:

UNIFEST Sport este o competiție sportivă ce antrenează echipe ale organizațiilor studențești din Iași. Competiții de fotbal, streetball, tenis de masă și volei se vor desfășura la baza sportivă a campusului Tudor Vladimirescu în perioada 8-10 noiembrie.

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE:

Noaptea devoratorilor de publicitate este destinată studenților care doresc să vizioneze cele mai distractive proiecții din domeniul reclamelor naționale și internaționaleî din ultimul deceniu. Acest eveniment va fi organizat în data de 9 noiembrie 2013 la Teatru Fix.

STUDENȚII AU TALENT:

Studenții au talent este un spectacol ce are la bază conceptul de „Bătălie a talentelor”. Evenimentul va avea loc în data de 15 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților. Cei mai talentați studenți ieșeni sunt așteptați să își demonstreze aptitudinile și să intre în competiție.

Detalii despre evenimente și programul complet al UNIFEST la Iași puteți afla pe pagina de Fecebook (https://ro-ro.facebook.com/UNIFESTIASI) și pe site-ul oficial al festivalului (http://iasi.unifest.ro/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *