IREFUTABIL! Iulică Șerbeton supune limba și bunul simț la violuri cu perversiuni!

Vehement până la violență, direct până la impertinență, sensibil până la telenovelă, analist până la analgie, viril până la brutalitate și senzual până la concupiscență, fostul șef al Casei bahluiene de Sănătățuri, mai nou patron de clinică privată la Glodenii Gândului, Iulian_Serban_2portocaliu-maroniul Iulică Șerbeton supune din nou opinia publică la acte sexuale neconsimțite și cu perversiuni.

O face public, cu chiloții pudorii lăsați pe genunchi, în grădina zoologică a tuturor obsesiilor și aberațiilor numită Facebook, într-o postare care îmbină, în stilu-i caracteristic, comentariul politic și bala erotică. Iată: „Am vazut ca a aparut o pagina FB intitulata «PDL iubeste Iasi-ul». Eu cred ca PDL Iasi este cam nevolnic in dragoste, pentru ca Iasi-ul este ca o femeie care isi alege partidul care il f… mai bine”.

Deși nu ne asumăm nici limbajul, nici începutul de idee care au generat această mugetare nemuritoare, trebuie să recunoaștem că vreo două firimituri de adevăr s-au strecurat printre măselele șerbetoniene. Nu știm dacă Iașul e feminin, masculin, hetero-, homo-, bi-, zoo- sau altceva și nici cât de bine „f…” USL-ul. Cert e că, dacă portocaliii „f…” la fel cum scrie și gândește Șerbeton, atunci nu-i nicio mirare că electoratul, nesatisfăcut, l-a părăsit în mizerie…

Inspectoratul Județean de Poluție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *