Irina Shayk vrea să fie luată mai în serios. A spus-o în timp ce poza topless.

Irina Shayk apare în cel mai nou pictorial al revistei Maxim.

În interviul aferent, Shayk (28 de ani) a vorbit şi despre pasiunea ei pentru actorie. Între o poză topless şi alta, ea s-a plâns că nu înţelege de ce nu e luată în serios. „De fiecare dată când primesc un scenariu, acolo e vorba despre un rol de bartender… sau stripperiţă… şi nu cred că aş fi un bartender bun sau o stripperiţă bună… ştiţi?”, a spus ea.

Singurul rol care a se pare că a mulţumit-o e cel din super-producţia Hercules, în regia lui Brett Ratner (X-Men: The Last Stand, Rush Hour 3). Shayk o va interpreta pe Megara, soţia lui Hercule şi îi va avea colegi de platou pe Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Ian McShane şi John Hurt.

„Îmi place mitologia greacă! Irina oricum e un nume grecesc, aşa că mi-am zis că poate a fost mâna destinului”, a spus Shayk despre rolul din super-producţia americană.

Deşi nu e prima dată când fotomodelul rus le spune tabloidelor că îşi doreşte cu ardoare o carieră în cinematografie, de data aceasta ea a menţionat că totuşi e recunoscătoare pentru siguranţa financiară pe care i-a oferit-o modelling-ul.

„Pentru mine modelling-ul e business, nu un hobby. Care e partea care îmi place cel mai mult la ce fac? Partea financiară! Independenţa.”, a spus ea.

În interviul acordat revistei Maxim, Irina a vorbit şi despre relaţia ei cu starul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo (29 de ani). „Nu îmi pasă de părerea oamenilor şi nici lui Cristiano nu îi pasă. Unii oameni te urăsc. Unii oameni te iubesc. Trebuie să fii puternic”, a concluzionat Irina.

Super-producţia „Hercules”, în care apare şi Irina, va avea premiera în cinematografele din România pe 25 iulie.

Sursa: one

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *