Iubire mare, mare între Mădălina Ghenea și celebrul Philipp Plein! Sunt doar de o săptămână, dar s-au tatuat împreună

În urmă cu câteva zile vă dădeam vestea cea mare: Mădălina Ghenea e din nou îndrăgostită până peste cap, iar noul său iubit nu este altcineva decât un celebru designer vestimentar.

Acum doar câteva ore, pentru a oficializa relația lor amoroasă așa cum trebuie, cei doi și-au făcut tatuaje identice.

Tatuajul a apărut pe inelarul celor doi

Celebrul Philipp Plein a filmat-o pe Mădălina Ghenea chiar în momentul în care frumoasa actriță era pe masa unui tattoo artist, care îi făcea un mic desen cu cerneală permanentă.
Locul ales de cuplul Mădălina-Philipp pentru un tatuaj a fost inelarul mâinii stângi, pe care a apărut câte o cruce de mici dimensiuni. Sub forma unui inel – cine știe, poate pentru a le marca chiar logodna, nu doar începutul relației – micul tatuaj apare atât într-un clip video, cât și într-o fotografie, pe care celebrul designer Philipp Plein le-a postat pe Instagram.

Fosta lui Gerard Butler pare îngrozită de faptul că se lasă tatuată, dar zâmbește cu gura până la urechi
Nu încercați asta acasă!, a scris Philipp Plein pe Instagram

„Nu încercați asta acasă!“, a scris Philipp Plein pe Instagram

În clipul video, fosta iubită a lui Gerard Butler pare și terifiată, și fericită de decizia pe care a luat-o de-a se tatua, iar în clipa în care acul îi atinge pielea, ea își acoperă fața, parcă puțin jenată, cu mâna rămasă liberă. Totuși, cei doi par extrem de încântați de „isprava“ lor, așa că Philipp Plein a adăugat și următorul mesaj postărilor lui de pe rețeaua socială: „nu încercați asta acasă, pentru că noi am făcut-o!“Modele și actrițe de Hollywood, prin patul lui Plein

Mai mult decât atât, chiar de Valentine’s Day, Philipp Plein sărbătorea această zi alături de o altă tânără, la fel de frumoasă precum Mădălina Ghenea, un fotomodel născut în Ucraina.

Celebrul designer părea extrem de îndrăgostit de Roxanna, până când a întâlnit-o pe Mădălina Ghenea

Celebrul designer părea extrem de îndrăgostit de Roxanna, până când a întâlnit-o pe Mădălina Ghenea

Roxanna era alături de Philipp Plein în apartamentul său din New York, iar cei doi au fost câteva luni de zile împreună. Până când, din câte se pare, n-a durat mult și a întâlnit-o pe Mădălina Ghenea, cea care i-a furat cu adevărat inima. Așadar, chiar dacă proaspătul cuplu nu ar avea nici măcar o lună împreună, totuși aceștia au vrut cu adevărat să își sărbătorească relația și și-au făcut ceea ce americanii numesc „matching tattoos“.

În urmă cu câțiva ani, au existat zvonuri că Philipp Plein ar fi împreună și cu celebra Naomi Campbell, după ce au fost văzuți împreună la un show de modă, la care erau destul de apropiați.

Prin 2011, același designer celebru, originar din Germania, se iubea cu actrița Lindsay Lohan. Acesteia i-a oferit un job în cadrul campaniei sale de lansare a unei colecții de modă, pe care Linday l-a acceptat bucuroasă, pentru că era în pană de colaborări și se adâncea din ce în ce mai tare în problema sa cu drogurile.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *