Iubita fostului soţ al LOREI are decolteul laaarg. I-au ”explodat” sânii de sub rochie, la plajă!

Faptul că de curând a împlinit vârsta de 40 de ani pare să fi fost o trecere destul de semnificativă pentru fostul soţ al Lorei, cel care trăieşte o poveste de dragoste din ce în ce mai serioasă cu o tânără cât se poate de… serioasă.

Dacă în urmă cu doi ani de zile Lora şi Dan Badea puneau capăt căsătoriei din motivul că „n-a fost să fie“, iată că actorul şi-a refăcut viaţa alături de o tânără blondină pe nume Mădălina, despre care gurile rele spuneau că este copia fidelă a artistei. După ce Dan Badea a făcut publică relaţia cu Mădălina la începutul acestui an, mai exact de Ziua Îndrăgostiţilor, cei doi au făcut nenumărate escapade romantice împreună. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe actorul de stand-up comedy, la sfârşitul trecut de săptămână, când se plimba cu iubita lui prin staţiunea Vama Veche şi se pregăteau să se relaxeze pe plajă.

Mădălina, iubita lui Dan Badea, aproape le-a provocat un atac de cord turiştilor de la malul mării
Mădălina, iubita lui Dan Badea, aproape le-a provocat un atac de cord turiştilor de la malul mării

Îmbrăcată într-o rochiţă de plajă albă, care îi acoperea doar puţin costumul de baie dintr-o singură piesă, Mădălina a afişat un decolteu atât de larg, încât aproape le-a provocat un infarct turiştilor care au zărit-o. Însă, aceştia s-au cuminţit rapid şi au întors privirea, atunci când au observat că în spatele celei care în 2004 primea titulatura de „Miss Turism“ se află iubitul ei, Dan Badea. Mai mult decât atât, sânii iubitei acestuia par să fi „explodat“ de sub respectiva rochie, fiind o aparţie provocatoare, la malul mării.

Dan Badea s-a îndrăgostit nebuneşte de Mădălina, la începutul lui 2016, iar după despărţirea de Lora, actorul nu a mai avut nicio relaţie atât de serioasă precum este cea de acum. Aşadar, nu ar trebui să ia pe nimeni prin surprindere dacă fostul soţ al Lorei ar putea decide că vrea să facă pasul cel mare în ceea ce-o priveşte pe ex-„Miss Turism“.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *