Iulia Vantur, in lacrimi! Salman Khan ,cinci ani de inchisoare

Salman Khan, fostul iubit al Iuliei Vantur, a fost gasit vinovat pentru un accident petrecut in urma cu mai multi ani soldat cu un mort si patru raniti.

Starul de la Bolywood a intrat cu masina intr-un grup de oameni care dormeau pe un trotuar din Mumbai si a fost judecat initial pentru o infractiune mai puțin grava, omor prin imprudenta, care in India se pedepseste cu maxim 2 ani de închisoare. Insa, dupa ce un judecator din Mumbai a examinat din nou probele stranse, a decis ca actorul sa fie acuzat de omor din culpa. Miercuri, instanta l-a gasit vinovat pe fostul iubit al Iuliei Vantur, iar acuzarea a cerut o pedeapsa de 10 ani de inchisoare. Potrivit ultimelor informatii, actorul ar fi primit cinci ani de inchisoare.

“Erai beat”

Judecatorul a spus ca actorul se afla la volan in momentul producerii accidentului. “Erai beat si sub influenta alcoolului. Toate acuzatiile aduse lui Salman Khan au fost dovedite”, a spus acesta, potrivit news.yahoo.com. Salman Khan, unul dintre cei mai populari actori de la Bollywood, a jucat in peste 90 de filme de-a lungul unei cariere de 25 de ani. 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *