Iulia Vântur se mută la Bollywood

De ceva vreme, blondina ieşeancă Iulia Vântur este cap de afiş al presei tabloide de la Bucale, dar mai ales de peste mări şi oceane. Presa cea serioasă din exotica Indie ne-o prezintă pe blondina Iulica drept noua achiziţie a lui Salman Khan, mare vedetă la Hollywoodul tuciuriior de strămoşi ai ţiganilor români, dacă ar fi să le dăm crezare celor cari ni-i prezintă pe supuşii lui King Julian drept oameni de viţă nobilă.

Iulia Vântur se mută la Bollywood Răsfoind noi mai cu atenţie cancanurile şi click-urile de pe la noi am dedus că, de fapt, între blondina de la Pro şi indianul Sandokhan nu ar fi chiar nouă relaţia, aceasta datând, dacă se poate spune aşa, din vremuri imemoriabile, adică de acum vreo doi anişori, pe când ieşanca abia se despărţise de micuţul Mozart al muzicii pe calculator de pe la noi, câlionţatul de juma de buletin pre nume Măriusică Moga. Pe atunci, cică vedeta de la „Dansez pentru tine” ar fi vizitat pentru prima dată India şi s-a îndrăgostit – atenţie! – „iremediabil”, zice presa, de vedeta boliudiană Salman Khan. Treaba e că nici blondina noastră nu neagă aceste aspecte. După un flirt pe mess şi dulcegării cu limba în ureche la receptorul telefonului, Iulica ne zice că şi l-o tras prieten pe mister Khan, care tocmai filma replica indiană a filmului de Hollywood „Bodyguard”, în care, bineînţeles, rolurile interpretate magistral de Kevin Kostner şi decedata Whitney Houston erau preluate, dupe cum v-aţi prins, Salman Khan şi Kareena Kapoor, nepoată de-a vagabondului Raj Kapoor, la filmele căruia şi bârfitorii mai vărsau câte-o lacrimă prin cinematografele tixite din vremurile de demult.

Nu ştim acum care e adevărul despre toată această poveste de iubire, că blondina Vântur nici nu o negat, nici nu o prezentat vreo poză mai explicită cu megastarul de la Bollywood. Star care, dacă până nu demult zâcea că nu o să se-nsoare niciodată, din cauza decepţilor suferite în tinereţe, ar vre acum o famelie şi mulţi moştenitori, la cei aproape 50 de anişori ai lui, vârstă la cari în India se consideră că eşti copt la minte şi intri în rândul bărbaţilor în putere. Iar dacă blonda de la Pro ne zâce, printre rânduri, că relaţia ei cu India e doar pentru căutarea Eu-lui acela interior, noi ne apucăm totuşi să punem nişte bănuţi deoparte, să urmărim promoţiile la vreun set de ceşti de cafea ori vro fierătanie de călcat, că acuşi s-ar putea să o pună de-o nuntă. Şi trebuie să fim pregătiţi, în cazul în cari chiar ne-o invita cineva… (Sandokan, tigrul din Carpaţi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *