JOHNNY DEPP le-a mărturisit asta CLEJANILOR atunci când a venit în România! Are legătură cu divorţul de AMBER HEARD

Johnny Depp a venit în România, împreună cu formaţia din care face parte, The Hollywood Vampires, iar în timpul liber, actorul-cântăreţ s-a distrat pe cinste alături de nişte prieteni mai vechi: Ioniţă şi Viorica de la Clejani.

După ce au fost invitaţi într-o emisiune televizată, Clejanii au povestit multe detalii despre noaptea de pomină petrecută alături de starul de la Hollywood, care ar fi rămas la fel de modest şi de sufletist cum era în urmă cu mai mulţi ani, atunci când aceştia s-au cunoscut. Depp şi-a amintit toate detaliile despre acele momente, ba chiar l-a recunoscut şi pe Fulgi, fiul Clejanilor. Aşa cum se întâmplă adesea în discuţiile dintre bărbaţi, Ioniţă a reuşit să „smulgă” nişte mărturisiri de la Johnny, în legătură cu scandalul monstruos stârnit atât de divorţul intentat de soţia sa, Amber Heard, cât şi de acuzaţiile acesteia cum că Depp ar fi abuzat-o pe parcursul celor 15 luni de căsnicie.

„Când venise în România, avea o perioadă foarte proastă! Abia îi murise mama, apoi nevastă-sa a intentat divorţ… L-am întrebat dacă e adevărat că a lovit-o, dar mi-a spus că el este incapabil să facă aşa ceva vreodată şi că nu a lovit-o nici măcar o dată! Cât despre despărţirea de Vanessa Paradis, Johnny a spus că încă o iubeşte, o să rămână mereu marea lui iubire, dar s-a dus pasiunea dintre ei si na, aia a fost”, a povestit Ioniţă de la Clejani.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *