Jucătorii vasluieni fac mişto de Pro TV Iaşi

Cu o echipă destul de bună, care poate emite pretenţii la un loc de cupă europeană, vasluienii sunt nevoiţi în fiecare an să vină de cel puţin două ori la Iaşi pentru a face vizita medicală la Policlinica Sportivă, din simplul motiv că nu au aşa ceva la ei în oraş.

Şi cum pentru vizita medicală trebuie să pierzi aproape jumătate de zi, vasluienii s-au pus pe glume pe holurile Policlinicii.

Christian Pouga

Christian Pouga

Întrebat de reporterul Pro TV Iaşi în ce limbă poate acorda un interviu Christian Pouga, care îşi făcea de treabă cu telefonul, Mike Temwanjera a răspuns zeflemist că în limba chineză.

În cele din urmă, Pouga a răspuns întrebărilor, fără a renunţa însă să butoneze la telefon.

„Daaa, luăm campionatul! Pe urmă ne întoarcem în Vaslui şi începem fiesta alături de suporteri. Îl punem pe Porumboiu ( investitorul Adrian Porumboiu-n.r.) într-o piscină şi îl stropim cu şampanie!“, a spus Pouga într-o engleză de baltă, învăţată acasă la el, în Camerun, stârnind râsetele celorlalţi jucători.

Temwanjera şi Gerlem vor titlul

Mike Temwanjera

Mike Temwanjera

Când a venit rândul său să dea interviu, Mike Temwanjera a devenit foarte serios, spunând că gruparea galben-verde poate lua campionatul în acest an.

„Ar trebui să câştigăm primele cinci meciuri din retur şi după ne putem bate la titlu. Am avea şanse mari. Pentru mine e mare surpriză că Oţelul e lider pentru că nu are jucători mari. Cei de la Oţelul sunt o surpriză pentru că sunt acolo sus. Să vedem pe ce loc se vor clasa… Poate pe locul 3 sau 4. Nu cred că se bat la titlu“, a spus Mike Temwanjera.

William Gerlem

William Gerlem

Şi William Gerlem s-a arătat încrezător în şansele echipei lui Viorel Hizo la titlu: „Lupta va fi totală şi trebuie să fim pregătiţi încă de la începutul campionatului pentru că avem foarte mare nevoie de puncte pentru a lua titlul. Trebuie să fim foarte concentraţi în ce facem. Este adevărat că echipele din Bucureşti sunt mai jos decât noi dar sunt echipe bune care au făcut şi achiziţii. Trebuie să avem grijă pentru că diferenţa de puncte este foarte mică. Eu cred că de la locul 7 în sus toţi se pot bate la titlu“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *