La stomato e japca cea mai mare!

UMF

UMF

Facultatea de Stomatologie s-a transformat în fabrică de bani! Numărul cabinetelor de stomatologie este într-o continuă creştere, în ciuda faptului că pe parcursul celor 6 ani investeşti mai ceva ca într-o casă. Studenţii plătesc sume exorbitante, indiferent că sunt străini sau români, chiar dacă e vorba de o nota de trecere.

Profesorul de farmacologie, Mihai Nechifor a fost dat, acum ceva timp, în judecată de către studenţii săi deoarece făcea pierdut catalogul şi cei 400 de euro, plătiţi pentru nota 5. Acest caz nu este unul unic, întrucât studenţii de la Stomato sunt obişnuiţi să se târguiască până la ultimul leuţ cu profesorii doar pentru a lua o notă bună:

„La stomatologie se dau cei mai mulţi bani comparativ cu Medicina Generală sau Farmacia. M-am săturat să tot plătesc 400 de euro pe examene, mai ales că primesc doar nota 5. Cei de la cu taxă dau 5.000 lei pe an plus examenele, vă imaginaţi la cât se ajunge totul! Am ajuns să vorbim cu profesorii ca la piaţă. Odată aveam nevoie de încă două puncte la un examen şi pentru mărire îmi mai trebuiau 50 de euro. I-am zis acelui profesor că am doar 10 euro, la care el mi-a zis «Dă-i încoace că sunt buni şi ăştia!». Aşa ceva nu se poate!”, spune o studentă.

Surse din interior susţin că cel mai mult sunt nevoiţi să plătească studenţii din anii I şi VI care au fie multe discipline generale, fie dau câte 100 de euro, aşa ca de „protocol”, pentru a fi siguri că scapă în siguranţă de ultimele examene.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *