La un “băţ” de un egal istoric

Popicarii ieşeni nu s-au făcut de râs în Champions League

În acest week-end, Sala de Popice a clubului CFR a găzduit manşa retur a disputei din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre CFR Olimpia ACB Iaşi şi nemţii de la SKV Rot Weiss Zerbst.
Sâmbătă, pe 10 decembrie, într-un meci retur din optimile de finală, CFR Olimpia ACB Iaşi a fost învinsă extrem de greu de către campionii mondiali, la scorul de 3,5 – 4,5 la puncte de meci, după 12 – 12 la puncte de set / manşe câştigate şi 3407 p.d. – 3490 p.d.
Pentru această partidă, campionii mondiali de la SKV Rot Weiss Zerbst au venit la Iaşi cu toate vedetele. De remarcat că la Rot Weiss Zerbst evoluează şi românul Cosmin Crăciun, unul dintre cei mai buni popicari români.
După o partidă extrem de disutată, oaspeţii s-au impus la un singur „popic” ratat de Paul Rohotin. Dacă acesta reuşea să mai doboare un „băţ”, meciul se termina la egalitate, scor 4-4.
Oricum, ieşenii s-au impus la confruntările directe cu scorul de 3,5 – 2,5, însă nemţii au avut un plus de 83 popice doborâte per total, fapt pentru care au mai primit încă două puncte şi s-au impus în final cu 4,5 – 3,5 şi 3490 p.d. – 3407 p.d.  Cel mai bun popicar ieşean a fost Ion Cercel, cu 600 p.d., urmat de Gyula Vereş cu 593 p.d.
În tur, nemţii au câştigat cu scorul de 8-0.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *