Lady Gaga a pus o femeie sa vomite pe ea pe scena! (video)

Lady Gaga ne aduce cel mai scarbos lucru din cariera ei: a pus o femeie sa vomite pe ea pe scena in concert in fata a zeci de mii de oameni. E un act artistic sau o ultima incercare pentru a atrage atentia?

 

Filmuletul de mai jos ne aduce incercarea unui artist nascut si crescut in muzica pop ce vrea sa ne convinga ca prestatiile live nu au limita, ca „ARTPOP could mean anything” iar in cazul asta e vorba de o femeie foarte sexy pusa sa bea o substanta verde, sa isi bage degetele pe gat si sa vomite pe Lady Gaga.

Pentru ca nu era indeajuns cat a vomitat prima oara, Gaga si dansatoarea ei se urca pe un rodeo, se ciocnesc una de alta in timp ce porcul mecanic le invarte si se lasa cu si mai multa voma.

Va avertizam ca videoclipul de mai jos este numai pentru cei cu stomacul puternic!

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=pwjJVHEDOaw”]

Mai jos ai intregul concert de la SXSW Festival din care a facut parte prestatia de mai sus. Artista a primit foarte multi bani pentru showul de mai sus ce a avut loc in Austin, Texas pe scena Doritos Bold Stage.

01. Aura 0:00
02. MANiCURE 0:03:25
03. Jewels N’ Drugs 0:07:06
04. Swine 0:15:01
05. Dope 0:23:01
06. Bad Romance (Country Version) 0:29:36
07. Monster for Life 0:38:00
08. Applause 0:39:25
09. Gypsy 0:49:00

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=i6uht0qUAuI”]

Din luna august a anului trecut, cariera lui Lady Gaga este in declin iar inregistrarea care a pornit acest lucru o gasesti AICI si consta in imagini cu ea alergand goala pe camp si facand tot felul de practici ciudate.

Sursa: urban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *