A lăsat televiziunea pentru o afacere proprie dar nu regretă! Anul trecut o admirai pe postul Antena1!

Frumoasa fostă prezentatoare TV radiază! S-a dedicat afacerii în care a investit capital, dar şi mult suflet, şi a renunţat la o maşină de lux pentru o alta, nouă-nouţă. Cancan.ro a găsit-o în trafic pe Geanina Ilieş alături de noua ei ”cucerire”!

az5i2614Şi ce mai cucerire, căci aşa un Mercedes nu e pentru oricine! Geanina şi-a cumpărat un superb model de Mercedes Coupe, direct din showroom, pentru că este înmatriculat provizoriu şi a ales varianta diesel, mai scumpă şi mai economică la consum, dar pentru care a plătit un preţ pe măsură: aproximativ 70.000 de euro, full-option. Geanina se înţelege de minune cu noul ei bolid (până acum conducea un SUV Range Rover) şi pare să fie foarte fericită la volanul acestuia. În imaginile obţinute se observă cum Geanina şi-a parcat regulamentar maşinuţa la bordură, iar apoi a traversat strada pentru a se ocupa de treburile personale.

A trecut mai bine de un an de când Geanina a ieşit de pe „sticlă”, renunţând la postul de prezentatoare la Antena 1. A mărturisit atunci că vrea să se ocupe de noul ei proiect, un salon de înfrumuseţare, şi se pare că i-a ieşit din plin, dacă este să ne luăm după achiziţia ei. ”Fac o pauză pentru mine, acum, în perioada aceasta, mă ocup de salonul meu, am dat drumul la blog şi fac teme foarte multe cu fiul meu, Patrick. Fiul meu se bucură foarte mult de decizia mea. La fel şi persoanele apropiate mie, cele care au înţeles de ce am făcut acest pas. Am zis că este momentul să fac lucruri pentru mine, să mă concentrez pe lucrurile la care ţin: copil, familie, relaţie, iar weekend-urile să le dedic lor” , spunea Geanina Ilieş.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *