LAURA COSOI a dat cărţile pe faţă. Asta spune actriţa despre operaţiile estetice. „Prefer…“

Trăim vremuri în care vrem nu vrem imaginea joacă un rol esenţial iar pentru a fi în pas cu moda doamnele şi domnişoarele apelează la diverse trucuri pentru a-şi scoate în evidenţă frumuseţea, chiar dacă uneori au tendinţa să exegereze.

Laura Cosoi a ştiut de la început să îşi creeze o imagine curată şi este adepta stilului natural pe care îl promovează cu mândrie. „Nu vreau să mă prefac şi nici să mă îndepărtez de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar nu sunt adepta. Prefer să fac sport şi să mă menţin aşa.  Nu pun accent pe imagine. Nu îmi pun unghii false sau gene cu fir.  Nu-mi dedic timpul lucrurilor superficiale“, a povestit Laura Cosoi.

Atunci când nu are vreun eveniment, actriţa nu poartă nici pic de machiaj şi nu se fereşte să se pozeze şi să le arate tuturor cum arată chipul ei fără niciun retuş.

„Nu vreau să par altceva decât sunt, probabil din acest motiv sunt apreciată. Lumea imediat observă dacă apelezi la diverse tertipuri şi nu mai eşti tu cu adevărat. Le sfătuiesc pe femei să nu încerce să pară altceva decât sunt, să fie mai substanţiale. Mama mea îmi zice mereu: oare copiii ale căror mame sunt operate în exces, ştiu care este adevărata faţă a lor?’’, a mai fost de părere actriţa.

Laura Cosoi spune că este adepta unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat, iar din acest motiv se fereşte de obiceiurile pe care le consideră superficiale
Laura Cosoi spune că este adepta unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat, iar din acest motiv se fereşte de obiceiurile pe care le consideră superficiale

Laura Cosoi a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul „La Bloc”, unde a interpretat rolul Adinei, o puştoaică rebelă. A fost suficient pentru a fi remarcată, iar mai apoi şi-a făcut apariţia în diverse seriale şi piese de teatru. Pasionată de gătit şi de mâncare sănătoasă, Laura şi-a făcut un blog unde împărtăşeşte diferite reţete cu oamenii care vor să înveţe cum se prepară diverse mâncăruri şi chiar a scos o carte cu reţete intitulată “Rămâi la masa”. În plan personal lucrurile stau foarte bine pentru actriţă, şi asta pentru că în vara anului trecut s-a căsătorit cu iubitul ei, Cosmin, după patru ani de relaţie.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *