Laura Cosoi dezvăluie secretul unui mariaj fericit! „Soțul meu mă surprinde zilnic” spune vedeta

A trecut un an de când au devenit soț și soție, însă Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se iubesc la fel de mult și se surprind de fiecare dată când au ocazia.

Laura-Cosoi-Cosmin-Curticapean-4-683x1024“La noi nu există o rutină. Abia atunci când te căsătorești vezi de fapt cum este omul respectiv, dacă te mai surprinde, dacă te iubește la fel. Soțul meu mereu mă surprinde plăcut. Fie îmi face cadouri, fie îmi gătește mâncarea mea preferată. Și eu la rândul meu îl surprind. De exemplu îl duc în locuri pe care nu le-a mai văzut și îl surprind”, ne-a povestit ea.

Laura este convinsă că a făcut alegerea cea mai bună, și asta pentru că înainte de-ai deveni oficial soț, Cosmin i-a fost foarte bun prieten și a susținut-o în cele mai importante momente ale vieții. Multe persoane se întreabă când va veni și un copil, însă Laura nu se grăbește. ’Să ai un copil presupune o responsabilitate uriașă. Nu faci un copil doar pentru că este la modă.  Vom face și un copil cel mai probabil la anul.  Fiecare are un ceas biologic care sună diferit”, ne-a mai spus ea.

Până să devină mama Laura se ocupă de blogul personal unde împărtășește cu fanii ei diverse experiențe pe care le trăiește, dar și rețete culinare și asta pentru că se pricepe foarte bine la gătit. Laura a fost premiată cu “Oscarul Culinar” pentru cartea “Rămâi la masă”. Pentru a împărtășii experiențele culinare cu cei pasionați de gătit, Laura a lansat un serial de gătit pe propriul canal de youtube.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *