Laurette a divorţat! Căsătoria ei a ţinut doar zece luni!

Bombă în showbiz! Deşi a negat sus şi tare că zvonurile despărţirii sunt doar basme, iată că Laurette a luat decizia de a divorţa, în cele din urmă, de afaceristul Ciprian Nistor. Mariajul lor a durat 10 luni, iar certurile au început imediat după ce el a aflat că va sta încă 15 ani în închisoare.

”Cred şi eu că e gelos când are o iubită aşa frumoasă. Poate că da, poate că nu divorţez, oricum nu doresc să vorbesc despre acest subiect”, a declarat Laurette.

Cununia civilă între Laurette şi Ciprian Nistor a avut loc pe 21 februarie, în penitenciarul Jilava, acolo unde acesta şi-a ispăşit o parte din pedeapsă. În august omul de afaceri a primit din partea magistraţilor o veste-şoc. Aceştia l-au trimis 15 ani în spatele gratiilor. I-au fost confiscate peste 2 milioane de lei şi i-a fost blocat un cont bancar deschis pe numele mamei lui, în care se aflau peste 730.000 de lei. Ciprian Nistor spera să iasă anul viitor din puşcărie şi îşi planificase deja nunta cu Laurette. Însă, i-au fost stricate planurile. Nervos că nu se poate bucura de libertate alături de mulatră, Nistor a devenit foarte agresiv. Afaceristul a avut o altercaţie serioasă cu cei din conducerea penitenciarului Jilava şi a fost mutat la penitenchiarul Gherla, din Cluj, tot atunci ar fi început şi certurile tot mai dese cu Laurette.

Afaceristul a devenit tot mai gelos şi a început să-i interzică soţiei lui tot mai multe lucruri, fapt care a scos-o din minţi pe mulatră. Fiecare vizită la penitenciarul Gherla se sfârşea cu urlete şi înjurături. Laurette n-a mai suportat şi s-a hotărât să bage divorţ.

„Aşa este. Laurette divorţează. Îndură prea multe din cauza lui. Din august, de când i-au dat sentinţa maximă, omul parcă a înnebunit. A avut o altercaţie cu cei de la Jilava apoi, după ce a fost mutat la Gherla, s-a răzbunat şi pe nevasta lui. Nu suportă că el e acolo, că mai are de de stat atâţia ani la puşcărie şi a început să-i interzică multe lucruri, să o ameninţe”, au declarat apropiaţii vedetei, pentru click.ro.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *