LAVINIA PÂRVA, aşa cu nu ai văzut-o niciodată! Imagini incredibile cu vedeta în timp ce încerca să mulgă oile

Lavinia a mers cu barca, deşi îi este foarte frică de apă, a căzut cărând rumeguş, s-a distrat cu colegii de echipă şi spune că nu s-a plictisit nicio secundă la emiusiunea la care a participat,  ”Poftiţi la muncă” .

M-am simţit atât de bine acolo, mi-au plăcut locurile, atmosfera, oamenii şi faptul că efectiv, în acele zile, m-am deconectat de la tot ce înseamnă viaţa cotidiană din Bucureşti”, spune vedeta care însă nu s-a dus la relaxare, ci la muncă serioasă şi a şi învăţat lucruri noi, cu ajutorul lui Nea Mărin

Este un om extrem de perseverent şi nu se lasă până nu rezolvă ce şi-a propus. A reuşit să scoată din noi imposibilul, poate. Mie nici acum nu-mi vine să cred că am putut să mulg vaca şi am reuşit datorită lui. O experienţă pe care nu o voi uita curând”, adaugă vedeta care, pentru prima dată, a făcut brânză, caş şi urdă.

Cel mai mult s-a distrat alături de Romică Ţociu, mai ales în momentul în care urmau să mulgă oile. Deşi nu au reuşit să adune nici măcar o ceşcuţă de lapte, cei doi au râs cu lacrimi. ”Şi a mai fost un moment drăguţ, cu coana Miţa. Mi-a plăcut mult de ea, în primul rând pentru că are simţul umorului. La un moment dat când nea Mărin ne-a pus să ne urcăm în bărcuţe pentru a traversa lacul, Romică a făcut o glumă şi a spus că el nu riscă să se urce că sigur bărcuţa aia nu îi ţine pe amândoi. M-am urcat eu şi în clipa când am ajuns la mal, coana Miţa nu a mai putut să coboare, ca atare, barca s-a înfipt destul de bine în nămol şi am avut nevoie de ajutor pentru a ne putea deplasa. Ajutorul ni l-au dat chiar Romică cu Liviu, dar asta a durat ceva. A fost foarte amuzant până am reuşit să coborâm. Şi acum râd când îmi aduc aminte”, a mai spus vedeta.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *