Legatura incredibila intre Alexandra Stan si Loredana Chivu. Au facut-o impreuna, iar totul a fost filmat

Dupa ce luni la randul a lucrat la primul lui album, Shift se declara in sfarsit multumit de rezultat. Pentru ca impactul piese de debut sa fie unul enorm, artistul a mizat pe aparitia Alexandrei Stan in videoclipul lui.

Shift a lansat cel mai recent clip la piesa „TBC” avand-o ca protagonista pe Alexandra Stan. Cantareata nu a avut rolul de a face un duet cu Shift, ci de a aparea, cat mai sumar imbracata, pe post de dansatoare. Desi cea care „deschide” clipul este nimeni alta decat Loredana Chivu, tanara care este deja un must have in videoclipurile romanilor, spre finalul piesei, toata atentia se muta asupra Alexandrei Stan.

Alexandra este de nerecunoscut

Alexandra este de nerecunoscut

Alexandra a acceptat imediat provocarea 

Desi toata lumea se astepta ca Alexandra sa cante alaturi de Shift, ei bine, cantareata nu a avut nici cea mai mica problema sa apara doar pe post de dansatoare. „Shift e din familie. asa ca, in momentul cand m-a sunat sa apar si eu in clipul lui alaturi de Lariss, am zis Da pe loc”, a declarat Alexandra Stan. Lariss, la randul ei, marturiseste ca a fost ceva firesc sa apara in clipul prietenului ei.

„Am ascultat piesa in toate fazele ei, pentru ca este compusa de Shift, asa ca faptul ca sunt in videoclipul lui alaturi de prietenii nostri a venit ca ceva firesc”.

Blonda apare in cel mai recent clip al lui Shift

Blonda apare in cel mai recent clip al lui Shift

„Tate, Buci, Coregrafie” 

„TBC” este prescurtarea de la „Tate, Buci, Coregrafie” si reuneste mai multi artisti din lumea muzicala, de la producatori, fotografi, asistente TV, pana la cantarete internationale de top pe care Shift le-a considerat cele mai sexy. legat de noul lui single atat de indraznet, artistul marturiseste. „In sfarsit, am facut o nebunie de-a mea, de la cap la coada, exact asa cum am gandit-o din primul moment si ma bucur ca prietenii mei m-au sustinut si au crezut in ea. Pe o parte dintre ei ii vedeti chiar in clip”.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *