Liberalul Berca „Băcăuanul”, trimis să facă ordine la PDL Iaşi

Gabriel-Berca

Gabriel Berca (centru)

Tragi-comedia din PDL Iaşi continuă cu un nou episod. Conducerea PDL l-a trimis la Iaşi pe fostul prefect de Bacău, Gabriel Berca, să împace şi capra şi varza din curţile “bisericuţelor” pedeliştilor ieşeni. Prima întâlnire a lui Berca cu liderii zbuciumatei filiale este programată pentru acest weekend. Marea speranţă a multora dintre democraţi este ca Berca să facă ceea ce nu a reuşit Mihaela Popa în 15 luni (!): stabilirea unei zi pentru alegeri la organizaţia judeţeană.

Berca „Băcăuanul”, care a demisionat din PNL în aprilie 2010 şi imediat s-a înrolat în oastea băsesciană, evident nu din oportunism, a săltat în numai patru ani de la funcţia de director de marketing al unui ziar la postul de prefect, în special, aşa după cum cuvântează presa din Bacău, datorită calităţilor politice. Ale liberalului Romeo Stavarache.

Aparent, Dumitru Oprea ar fi avantajat că al său coleg din Senat va organiza alegerile în PDL, însă democraţi cu state vechi în partid stau la pândă şi sunt gata de atac. Ce va urma? Într-un nou episod din „Tineri şi neliniştiţi”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *