Licitaţie cu dedicaţie

Primăria scoate la licitaţie un teren pentru Titel Sinescu

Patronului de la IasiTex nu i-au ieşit calculele! Pentru că afaceristul Titel şi-a dat seama că îi mai trebuie câteva imobile în complexul pe care îl construieşte în Tudor Vladimirescu, edililor de la Primărie li s-a făcut milă şi vor scoate la licitaţie, atenţie – cu strigare!, alţi 1.414 mp de teren!

Primăria a pus la cale o licitatie pentru concesionarea unui teren de pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Terenul se află exact lângă proiectul Iasicon, patronat de afaceristul Titel Sinescu.

Consilierii locali au avizat favorabil scoaterea la licitaţie a terenului de 1.415 mp din Tudor Vladimirescu nr. 39 – 45. Firma condusă de Titel Sinescu a construit, până acum, două imobile exact lângă terenul municipalităţii. Pentru că altă cale nu era, Primăria va organiza o licitaţie cu strigare pentru concesionarea terenului. În hotărârea care urmează să fie aprobată în prima şedinţă de Consiliu Local, preţul minim prevăzut pentru concesionare este de 21.000 euro/an pentru tot terenul, iar durata maximă de concesionare este de 49 de ani.

Titel este un abonat la afacerile cu statul. Recent, a fost semnat un contract în valoare de 6 milioane de euro cu Iasicon pentru modernizarea  zonei de agrement Ciric.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *