În lipsă de altceva mai bun de făcut, Bodea se laudă singur!

Laudă-mă gură că ți-oi da friptură! După o tacere asurzitoare de vreo 10 zile pe facebook(unde v-ați făcut concediul?), liberalul Marius Bodea revine în forță pe tema sa preferată, cea cu care a pierdut alegerile locale din 2016, aeroportul Iași. Ocazie mai bun nici  că  putea să aibă, după ce niște politicieni ieșeni aflați în lipsă de idei concrete s-au gîndit să  rupă gura tîrgului propunînd schimbarea denumirii porții aeriene a orașului. Poziția lui Bodea în această privință este aceeași pe care am exprimat-o și noi într-un articol publicat vineri, 11 august. Nu denumirea aeroportului contează, ci eficiența, rentabilitatea sa. Toate ar fi fost în regulă dacă liberalul nu s-ar fi gîndit să se poleiască un pic și pe sine.

„Ritmul de dezvoltare pe care l-am imprimat cât am fost la conducerea Aeroportului a făcut să atingem în 2016 traficul estimat în 2024!„, spune , mîndru, Bodea.

Chiar așa,dom’le, că bine zici! Cincinalul în patru ani și jumătate! Acuși ai să ne spui că dacă erai lăsat șef pe mai departe la aeroport , prin 2020 am fi avut și curse directe Iași-Marte(inițial,doar dus!). Un pic de modestie nu ar strica. Și hai să mai auzim și părerea altora despre cum ai gestionat aeroportul. De pildă, zic și eu așa, absolut la întîmplare, auditorii de la CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *