Logodnicul stiristei inselate de la Antena a ingenuncheat printre masini, si-a smuls parul din cap si a dat cu pumnii!

Ce nu face un barbat ca sa-si recucereasca marea iubire? O fugareste prin oras, se pune in genunchi, o implora si, de ciuda ca e refuzat, da cu pumnul de pamant. O piesa sub clar de luna cu Marian si fosta iubita. In afara scenei: logodnica Octavia.

In rol de Romeo dambovitean trecut cu mult de prima tinerete: Marian Ionescu. Julieta: fosta iubita, Ana. Cea care priveste de pe margine, naiva si neputincioasa, scena balconului: Octavia Geamanu, actuala logodnica.

Un barbat de 54 de ani, cu baiat mare, gata de insuratoare, Marian Ionescu a dat in seara asta o reprezentatie publica greu de imaginat. Totul s-a intamplat la ceas de seara, intr-un cartier bucurestean. Liderul formatiei Directia 5 a facut eforturi disperate sa-si convinga fosta iubita sa-l reprimeasca in viata ei.

Disperat ca e refuzat, Marian isi trece mana prin par, un gest care denota nervozitate

Disperat ca e refuzat, Marian isi trece mana prin par, un gest care denota nervozitate

 

Totul s-a intamplat in timp ce logodnica lui, stirista Octavia Geamanu, era la munca, prezentand jurnalul in direct. Initiativa lui Marian Ionescu nu a fost, insa, una spontana, ci si-a pregatit terenul cu minutiozitate. A inceput sa-si asalteze fosta iubita cu telefoane peste telefoane, ne-au spus prietenii cantaretului. S-ar putea contabiliza lejer cateva sute de apeluri efectuate, dar care au fost tratate de catre destinatara cu indiferenta.

Liderul de la Directia 5 ingenuncheaza pentru a doua oara de data asta in scara blocului

Liderul de la Directia 5 ingenuncheaza pentru a doua oara de data asta in scara blocului

 

Pentru ca Ana, o fata frumoasa si mai tanara cu vreo 3 ani decat Octavia, nu a cedat presiunilor, Marian Ionescu a pornit atacul. “Acum ori niciodata!”, s-a incurajat probabil, in sinea lui, amorezul de 54 de ani. A urcat pe motocicleta, s-a dus in zona unde Ana are biroul si a stat la panda. Ghinion, insa: fata a fost nevoita sa ramana peste program, asa ca Marian si-a prelungit asteptarea cu inca patru ore.

Extrem de iritat, da cu pumnul de pamant

Extrem de iritat, da cu pumnul de pamant

Si-a fugarit fosta iubita prin oras
Cand, in sfarsit, in jur de ora 20.00, Ana a plecat spre casa, a incercat s-o acosteze si s-a luat dupa ea. A fost o cursa ca-n filme, dar tanara a reusit sa scape de urmaritor, care a pierdut-o pe stradutele din Dorobanti.

Ajunsa acasa, s-a trezit, insa, ca Marian ii suna la interfon. De data asta n-a mai avut scapare. La insistentele lui, a coborat sa stea de vorba. Fostul iubit si-a sustinut pledoaria categoric, dar mai ales plin de speranta. O vrea inapoi cu orice pret, face el o magie ca Octavia sa dispara din peisaj pana sa-si dea seama ce i se intampla, iar ei doi vor trai fericiti impreuna pana la adanci batraneti. In timpul acestei scene care s-a derulat in fata scarii blocului unde locuieste fata, Marian parea un om disperat, iar gesturile pe care le-a facut vorbesc de la sine.

Fara sa-i pese ca l-ar putea vedea cineva, Marian se pune in genunchi in fata Anei, implorand-o sa se impace

Fara sa-i pese ca l-ar putea vedea cineva, Marian se pune in genunchi in fata Anei, implorand-o sa se impace

De dragul ei, si-a calcat demnitatea de barbat in picioare si s-a pus in genunchi in fata ei, implorand-o sa se impace. Ana a ramas, insa, ca o stana de piatra. Intre timp, negocierile s-au mutat in scara blocului. Marian Ionescu s-a simtit probabil umilit de raceala fetei, iar ca sa-si verse furia si frustrarea esecului a dat cu pumnul de pamant, apoi si-a trecut nervos mana prin par, ca si cum ar fi vrut sa-l smulga.

Marian pleaca acasa cu coada intre picioare

Marian pleaca acasa cu coada intre picioare

Cand si-a dat seama ca toate eforturile lui au fost in zadar, Marian Ionescu a parut foarte amarat. Intrebat de paparazzii CANCAN.ro ce face la blocul foatei iubite, el le-a spus sec ca este in vizita. Intrebat si daca Octavia stie unde e, liderul Directiei 5, acelasi care cu cateva minute statea umil, in genunchi, a redevenit brusc un barbat “dur”, stapan pe el. “Gata, gata!”, le-a replicat el reporterilor. Abordata si ea de fotoreporterii nostri, care au intrebat-o daca are habar unde e logodnicul ei, Octavia Geamanu a jucat rolul femeii care le stie pe toate, chiar daca lucrurile se intampla in timp ce ea se afla in direct, la televizor. Sa fie vorba de telepatie?

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *