Lui Teo Trandafir nu-i mai place cum arată! S-a dus la estetician să-și schimbe „look”-ul!

Pentru că ține foarte mult la imaginea sa, Teo Trandafir vrea să arate grozav în fiecare zi atât pentru ea, cât și pentru telespectatori. Recent, prezentatoarea de televiziune a mers la cabinetul unui cunoscut doctor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

„Am o căruță de complexe de toate felurile, dar legate de vârstă, na. Și mi se mai lasă și mie în partea de deasupra, că partea de dedesubt o îmbrac sau o bag sub fuste și nu se vede. ce aș putea să fac să arăt mai tânără un picuț?”, l-a întrebat Teo Trandafir pe medicul estetician. „Te descoperi cu un rid, te descoperi cu piele căzută, te descoperi cu tot felul de lucruri care, în timp, încep să te deranjeze. Te tot uiți în oglindă, ți se pare că nu ești tu… Am senzația asta când mă spăl pe dinți, dimineața și seara și ridic privirea și văd pe altcineva în oglindă. Ori eu asta nu o să pot s-o fac, oricât de mult s-ar supăra doamnele și domnii pudibonzi și care se feresc de estetică medicală. Eu nu-mi permit să fac asta din respect față de mine, față de cei care mă privesc. Eu nu pot să vin la televizor și să prezint telespectatorilor o imagine care să îmi displacă mie”, a mai spus Teo Trandafir.

SURSA:ziarulring.ro

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. Titi

    Draga Teo, pentru un psiholog, sau, de ce nu, pentru un psihiatru, oferi material de cercetare si diagnosticare – esti in cautarea identitatii. Iti renegi/refuzi propria identitate, prin neacceptarea uzurii biologice, care vine, cu varsta … Oricum, TRANDAFIR – adica o floare cu spini, te predispune la acceptarea, de fapt, a diverselor aspecte ale materiei din care se compune orice organism viu, la diverse varste. Ce-ar fi sa schimbi acum si organele interne, cu altele de adolescent … sau adolescenta. Sau creierul – ca poate vei gandi altfel …

  2. Iulian

    Teo, o vizita la un psiholog, sau chiar psihiatru, ar fi un lucru bun. Curand ai sa doresti sa-ti schimbi si organele interne, sau chair creierul, ca de la el vin toate nemultumirile … Eu zic sa stai la congelator, pana vine un savant sa te faca robotel, sa stie si familia o treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *