Madam Grecu nu aude, nu vede

Adriana Grecu

Adriana Grecu

La instituţia ieşeană, care se ocupă de problemele şi doleanţele pensionarilor, dar şi de cele ale muncitorilor de la sat şi oraş, recte Casa de Pensii, unitate condusă cu mână de fier de directorul executiv Adriana Grecu, se petrec lucruri dintre cele mai ciudate. Mai precis, un grup de angajaţi din domeniul Sănătăţii s-a trezit peste noapte că nu mai pot intra în posesia unui mult-visat bilet de tratament, deşi acestea au fost repartizate sindicatelor din unităţile sanitare.

La ghişeele Casei de Pensii, salariaţilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi li s-a spus verde-n faţă: „Domnilor, biletele au dispărut! Mergeţi şi vorbiţi cu directorul adjunct Mihai Ceucă, el se ocupă de aceste probleme“.

Golăneala a atins apogeul în momentul în care salariaţii au fost sfătuiţi să meargă la tratament pe banii proprii. Dispariţia biletelor de tratament e pe cale de a provoca un scandal de proporţii, deoarece oamenii le-au cerut socoteală liderilor lor de sindicat. Speriaţi, aceştia din urmă l-au înştiinţat de escrocherii pe Doru Alexandrescu, liderul filialei Iaşi a BNS. Doru a pus mâna imediat pe telefon şi i-a cerut adjunctului Ceucă să termine cu golăniile, să se facă luntre şi punte şi să rezolve problema.

Situaţia penibilă de la Casa de Pensii nu este, însă, singulară. În urmă cu o lună, peste 100 de persoane în vârstă s-au călcat pur şi simplu în picioare, în sediul instituţiei, pentru a-şi ridica biletele de  tratament în staţiunile balneo-climaterice. Mulţi pensionari s-au plâns că au fost trimişi în  alte locaţii decât cele pe care le-au solicitat şi nu în perioada în care au vrut, ci în afara sezonului  estival.

De aici şi până a-i acuza pe şefii Casei de Pensii Iaşi că au dat biletele de tratament pe sub mână  nu a fost decât un singur pas. Alo, doamna Grecu? Matale ştii cu ce se ocupă adjunctul Mihai Ceucă, ori te faci că plouă?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *