Maestru de Ceremonii, la 25 de ani

Andrei Apostolache

Andrei Postolache

Este MC de cinci ani, lucrează pe cont propriu, iar facultatea, până acum, nu a fost o prioritate pentru el, deoarece timpul este duşmanul său.

Andrei Postolache are 25 de ani şi încearcă să îmbine utilul cu plăcutul. Tocmai de aceea el a ales să se ocupe de un program de karaoke în diverse cluburi din Iaşi.

,,Vorbeam foarte mult şi am fost îndrumat să fac asta. M-am descurcat, a început să îmi placă, am prins experienţă şi apoi am zis: hai să o fac şi pe asta!”, ne mărturiseşte tânărul, care crede că publicul ieşean este foarte primitor, ştie să se distreze, iar el ştie cum să încingă atmosfera.

Lui Andrei îi place să fie în centrul atenţiei, îi place agitaţia, gălăgia  şi nu ar pleca niciodată din Iaşi. Asta demonstrează, dacă mia era nevoie, că noi, moldovenii, suntem pe primul loc la capitolul voie bună, iar tinerii de astăzi preferă un DJ şi un MC în locul muzicii clasice sau dance.

,,Chiar dacă îmi place să comunic, nu m-aş vedea lucrând la un post de radio, de exemplu. Nu vreau să stau pe un scaun şi să vorbesc. Vreau să intru în contact cu oamenii, să mă vadă şi să îi văd”, spune Andrei.

Andrei consideră că niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce îţi doreşti, de aceea se gândeşte mereu să urmeze pe viitor şi o facultate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *