Marius Bodea plânge după „excepția” Fenechiu

Liberalii ieșeni s-au pregătit de Congres. Și-au împachetat catrafusele, sandvișurile de protocol și au pornit-o spre Bucale, unde vor avea de ales între Orban și Bușoi. Nu știm care dintre ei va câștiga, dar nici nu prea avem curaj să punem pariuri, căci în politică nu putem pune bază că un vot de la Iași și unul de la Vaslui valorează cât unul de la Brașov și unul de la Prahova.

Noi suntem cu ochii însă pe candidații de la Iași, unde Marius Bodea vânează deja un loc de vice pe Moldova, într-un discurs pe cât de tăios, pe atât de plângăcios. Din ultimele postări pe Facebook, aflăm că în ultimii 25 de ani niciun premier și niciun șef de mare partid nu a fost din regiunea Moldovei. Mai mult, ce ne spune Măriusică al nostru, că miniștrii liberali au lipsit din Guvern, cu câteva excepții.

Bodea uită totuși că Iașul a avut nu unul, ci trei miniștri de vază prin guvernele  portocalii, gălbejite ori roș-albastre. Din păcate, ”excepțiile” sunt de-a dreptul… excepționale, căci mai toate au avut sau mai au probleme cu legea, dacă ar fi să-i enumerăm doar pe Fenechiu, Chiuariu sau Vosganian. Așa că, dacă este să plângem cuiva de milă, cu siguranță nu ar trebui s-o facem pentru excepțiile liberale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *