Marius Lăcătuș este noul antrenor al CSMS Iași. A venit „Fiara” în Copou!

Marius Lăcătuş este oficial noul antrenor principal al echipei de fotbal CSMS Iaşi, cu care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate, potrivit site-ului formaţiei din Copou. Lăcătuş, care îl înlocuieşte pe Costel Enache, a condus marţi dimineaţa primul antrenament şi are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

„Este o alegere foarte bună pentru club. Sunt convins că Marius va avea rezultate bune la Iaşi şi ne va ajuta să promovăm în Liga I. Vorbim despre un fost mare jucător şi despre un antrenor care a pregătit echipe bune în cariera sa, inclusiv Steaua”, a declarat Leonida Antohi, preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi.Marius_Lacatus

Lăcătuş antrenase ultima oară pe FCM Tg. Mureş, anul trecut. Printre echipele pe care le-a pregătit în carieră se numără Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ, Steaua București sau FC Vaslui.

Marius Lăcătuş a declarat, luni seară, la sosirea pe aeroportul din Iaşi, că preluarea unei echipe de Liga a II-a nu i se pare un pas înapoi în carieră.

„Venirea la Iaşi nu este un pas înapoi. Cineva trebuie să antreneze şi în Liga a II-a. Viorel Moldovan, care este şi el o fostă glorie a fotbalului românesc, nu antrenează în Liga a II-a? Plus că am venit într-un oraş mare, aşa cum este Iaşul şi care are o echipă cu tradiţie. A trecut ceva timp de când nu am mai antrenat şi acum s-a ivit această ocazie. Îi ştiu pe câţiva dintre jucători. Marius (n.r. – Marius Onofraş) este chiar din familie. Este finul meu. Voi avea timp să-i cunosc pe toţi şi să ne pregătim cât mai bine”, a spus Lăcătuş.

Tehnicianul a mai precizat că îşi doreşte o echipă care să lupte până în ultimul minut să câştige: „Nu ştiu dacă jucătorii mei vor fi «fiare» pe teren. Nu trebuie să copieze pe cineva. Eu o să le cer să fie agresivi, în sensul bun al cuvântului, şi să lupte până în ultimul minut pentru victorie. Voi încerca să scot tot ceea ce este mai bun din fiecare jucător”.

Surse: Agerpres și Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *