Marius și Costel nu se mai joacă împreuna? De ce?

S-au stricat relațiile între Marius Bodea și Costel Alexe sau ce se întîmplă? Spunem asta pentru că pe pagina de facebook a deputatului Bodea, candidat la funcția de președinte al organizației municipale Iași a PNL, se întîmplă lucururi ciudate.  Să le luăm pe rînd. Într-o postare din 11 aprilie , Bodea anunțat că și-a schimbat fotografia de profil. În locul figurei prietenoase (sanchi, mai glumim și noi, vezi profilul publicației!) a fostului director al Aeroportului local ne apare un tandem, Bodea și Alexe.

17634796_400776770291875_1147879897415288558_nCei doi privesc cam într-o rînă, spre ceva nedefinit(probabil, viitorul, ne dăm și noi cu părerea) si au alături un slogan care zicea „Clădim încrederea”. De ieri, deci după fix o săptămînă, Bodea și-a schimbat din nou fotografia de profil. În regulă, fiecare face ce vrea pe pagina sa de socializare. Din curiozitate, ne uitam și după Alexe, poate o fi pitit și el acolo, pe undeva. Iaca, poznă! Pe Alexe ia-l de unde nu-i. Bodea ne anunță , în continuare, că „reclădește încrederea”. Numai că, de data asta, dacă e să ne luăm după fotografie, singur.

Întrebarea noastră este ce s-a întîmplat între cei doi, pentru că nu poate să ne spună nimeni, și să-l mai și credem, că faptele relatate mai sus nu au nici o însemnătate. A ajuns Bodea la concluzia că asocierea cu Alexe îi știrbește din șansele la alegerile de poimîine? Sau, invers, Alexe a ajuns la concluzia că asocierea cu Bodea îi micșorează șansele de a fi ales președinte al organizației județene pe 28 și s-a cerut afară din peisaj? Sau poate o fi vreo strategie cu chichirez pe care nu îl putem desluși, dar al cărui final îl putem prevedea, așa cum am intuit și deznodămîntul de anul trecut al alegerilor locale? Întrebăm și noi. Poate ne lămurește careva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *