MASCĂ NATURALĂ care te scapă de coşuri, puncte negre şi cicatricile! Efectele sunt ULUITOARE, chiar de la prima utilizare

Te-ai săturat de veşnicele coşnuri, de inesteticele puncte negre, dar şi de excesul de sebum? Toate aceste probleme ale pielii vor deveni istorie, dacă uiţi de produsele cosmetice fără efect şi foloseşti o singură mască 100% naturală şi cu efecte senzaţionale pentru pielea ta, chiar de la prima utilizare.

Mai multe decât atât, masca este puternic exfoliantă şi va înlătura toate celule moarte de la suprafaţa pielii care au rol în formarea coşurilor. Iată cât de uşor se prepară:

Ingrediente:

– două linguri de turmeric – două linguri de făină de orez
– două linguri de iaurt
– o lingură de miere

Mod de preparare:

Pur şi simplu se amestecă toate cele trei ingrediente până se obţine un amestec perfect omogen. După care se aplică pur şi simplu pe faţă. Se lasă să acţioneze 20 de minute, după care se curăţă cu apă călduţă.

Efectele se vor observa încă de la prima utilizare, iar pielea ta va rămâne perfect curată, foarte fină şi hidratată. Pentru tenul fără prea mari probleme se poate aplica o dată pe săptămână, iar dacă pielea este acneică şi are multe cicatrice provocate de coşuri, ar fi bine să fie aplicată de trei ori pe săptămână.

Află mai multe detalii urmărind materialul video de mai jos!

Foto: Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *