*Mega-bairam “Antibiotice”, la împlinirea a 150 de ani de existenţă, la Hotelul de fiţe “Marriot” Bucureşti

Ioan Nani”Conaşul” Ioan Nani, cel care se află la butoanele fabricii de medicamente “Antibiotice” Iaşi, instituţie devenită în ultimii 20 de ani un adevarat butoi cu miere pentru toate partidele aflate la putere, a dat cu flit jurnaliştilor din presa locală. Mai precis, chiaburul Nani nu a adresat presei locale, care l-a sprijinit deseori în toate acţiunile şi luptele cu mafia politică, nici o invitaţie la mega-petrecerea ce o să aibă loc pe 13 decembrie, înainte cu doar câteva zile de Crăciun, la Hotelul de fiţe “Marriot”. Bairamul este prilejuit de împlinirea a 150 de ani de existenţă a butoiului cu miere. Întrebat în treacăt care este motivul principal pentru care nu invită nici un „guşter” din mass-media ieşeană la paranghelie, nea Nelu s-a dat lovit, şi a găsit la final nişte argumente puerile menite să-i facă să se strice de râs doar pe ţâncii cu vârste cuprinse între 2 şi 4 ani. În realitate, pe traseistul politic Nani Ioan îl doare-n…cot de presa locală. Şi, ca să demonstreze acest lucru, bossul de la Antibiotice a trimis o duzină de invitaţii marilor jurnalişti “deontologi”, aserviţi politic, din trusturile lui Vântu, Voiculescu şi Patriciu. Asta în contextul în care încă mai visează la şefia PDL Iaşi.

Un perdant politic, o întreprindere de succes

Să ne amintim că Ioan Nani a candidat pentru un fotoliu de senator din partea PSD exact pe colegiul în care actuala senatoare Mihaela Popa a obţinut împotriva lui o victorie zdrobitoare. Între timp, producătorul de medicamente „Antibiotice” Iaşi a raportat un profit net de 21,1 mil. lei în primele nouă luni, de 2,9 ori mai mare faţă de cel raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor publicate luni, 6 decembrie, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).
Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 12,4% în perioada menţionată, până la 177,3 mil. lei. În primele trei trimestre, compania şi-a mărit şi numărul de angajaţi, până la 1.439, faţă de 1.383 câţi avea în acelaşi interval din 2009.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *