Mesaj ciudat al lui Bodea, înaintea alegerilor de la județ: Am fost cu PSD, ne-a plăcut, dar nu mai vrem!

Văzut cu sacii în căruță după niște alegeri de tot râsul la municipiu, deputatul Marius Bodea își permite acum să emită ordine și directive către membrii de partid, vrând să arate până la urmă cine le este șeful. Astfel, liberalul anunță că, începând exact de ieri, PNL Iași a încheiat toate „complicitățile”, combinațiile și blaturile cu PSD, partid care deține hățurile prin Consiliul Local și prin cel județean, bașca și prin alte instituții de prin Iași.

Bodea arată cu degetul expres spre colegii de partid care mai papă încă o bucată de pâine prin instituțiile cu pricina, unii rămași încă de pe vremea USL-ului, plantați nu pentru vreun merit anume, ci tot pe bază de alianță și carnet de partid.

Coincidență sau nu, mesajul vine exact în ziua în care Raluca Turcan și alți grei ai PNL vin la Iași să supervizeze alegerile la județ. O fi vreun semn că liberalii se retrag de peste tot și pregătesc marele război, în scările de bloc? Că noi așa traducem îndemnul la luptă al liderilor PNL: ne-a plăcut cu PSD, încă ne mai place, dar vrem să ajungem și noi singuri la cașcaval!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *