Mesaj SINISTRU postat pe Mihai Morar pe pagina de Facebook: „Ultima zi din acest an” Ce a vrut sa zica de fapt prezentatorul

Mihai Morar a reusit sa ii sperie pe fanii sai, cu un mesaj ciudat pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook. Prezentatorul a vrut sa anunte ca urmeaza sa implineasca 33 de ani, insa modul prin care a facut-o poate lasa loc de interpretari.

“Ultima zi din acest an”, asa si-a anuntat Mihai Morar fanii ca urmeaza sa implineasca frumoasa varsta de 33 de ani. Mesajul nu a fost inteles de toata lumea, iar multi s-au speriat in momentul in care au citit statusul: “Cum adica?”, “Dar ce, ti-ai scris testatmentul? Esti nebun?”

Prezentatorul nu a oferit niciun fel de explicatie, insa cei care il cunosc mai bine au stiut ca in data de 14 octombrie, Mihai Morar isi va sarbatori ziua de nastere. Toata tensiunea a durat cateva minute, pana cand altii au lamurit neintelegerea: “Da, da, maine incepe un an nou pentru tine”, “Maine e ziua lui de nastere”

S-a certat cu Claudia Cream

Claudia Cream l-a acuzat, saptamana trecuta, pe Mihai Morar de faptul ca a injurat-o si a vorbit despre copilul ei numindu-l “mulatru”. Cantareata a facut publica discutia dintre ea si prezentator, din culisele emisiunii.Dupa ce Claudia l-a acuzat pe Mihai Morar de rasism, iar el s-a aparat cum a stiut mai bine, iata ca scandalul dintre cei doi ia o alta intorsatura, mai exact, se trece la amenintari. Bruneta sustine ca prezentatorul ar fi amenintat-o chiar in timpul emisiunii sale de la radio si spune ca nu i se pare normala atitudinea pe care a avut-o acesta in cadrul scandalului iscat.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *