Mihaela Rădulescu, datorii mari la stat!

Deși trăiește ca o prințesă într-un apartament de lux din Monaco, Mihaela Rădulescu are, în realitate, probleme financiare serioase.

Se pare că societatea comercială la care jurata de la ’’Românii au Talent’’ este asociată nu merge ca pe roate și a înregistrat pierderi colosale.

Mihaela Rădulescu își promova magazinele cu haine pentru copii marca Ayan ‚’’Picioru’Gras’’, prin intermediul unei firme care, în acest moment, este înglodată în datorii.

În ciuda reclamei și a imaginii pe care o are Mihaela Rădulescu, firma prin care s-a derulat afacerea are pierderi uriașe.

Potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Finanțelor, această companie are doar doi angajați, datorii de aproximativ 7,5 milioane de lei și pierderi de peste 200.000 de lei.

Magazinele Picioru’ Gras, promovate intens în toate mall-urile din țară, în ultimii ani, au atras un număr mare de cumpărători, încă de la deschidere. Cel care a ajutat-o pe Mihaela Rădulescu să pună întreaga afacere pe picioare a fost chiar fostul ei soț, Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în anul 2008.

În prezent, Mihaela Rădulescu trăiește, de doi ani,o frumoasă poveste de dragoste, cu parașutistul Felix Baumgartner.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *