Mihaela Rădulescu spune pe şleau cum s-a combinat cu Felix Baumgartner! Detalii inedite despre povestea de dragoste a divei!

Cuplul anului 2014, aşa ar putea fi numit cel format de Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner. Liberă de contract după despărţirea de Dani Oţil, vedetei TV i-a surâs dragostea în timp ce îşi făcea meseria. Un singur interviu a fost de ajuns pentru ca austriacului să i se aprindă călcâiele după ea şi să îşi dorească să o aibă aproape tot timpul.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au despărţit în mare secret în acest an, după 6 ani de relaţie. Iată că de două luni, prezentatoarea TV simte din nou fluturi în stomac. „Vinovat“ pentru fericirea ei este Felix Baumgartner, celebrul austriac care a intrat în istorie, după ce a privit Pământul de la 39 de kilometri înălţime şi s-a aruncat în gol. Cei doi au devenit un cuplu la puţin timp după o întrevedere în interes profesional. „O întâlnire care a avut un strop de magie şi magia se păstrează şi până astăzi. Sigur el, nu am îndrăznit să fac un asemenea pas, eu totuşi eram acolo pentru un interviu şi era ciudat să îi iei un interviu omului şi apoi să îi mai spui: «Aş vrea mai ştiu eu ce…». Din fericire bărbatul a făcut primul pas şi din fericire eram un om liber, care putea să aibă orice altă abordare şi să ia orice decizie şi mi s-a părut foarte frumoasă abordarea“, a declarat, pentru spynews.ro, Mihaela Rădulescu.

mihaela-si-felix

Din păcate, după o relaţie la distanţă cu Dani Oţil, ruptă după 6 ani de zile, diva s-a aventurat într-o alta. Aşa a fost să fie şi viaţa este frumoasă şi totodată palpitantă pentru ea de când e din nou îndrăgostită. Pentru consolidarea relaţiei, Mihaela şi Felix sunt nevoiţi să apeleze la tot felul de artificii, mai ales că locuiesc în ţări diferite. „Multe avioane, multe maşini, schimbări de domiciliu să zic aşa la 2-3 zile, ne descurcăm. Nu am avut vacanţă, suntem doi oameni care muncim enorm, nu prea avem timp de vacanţă nici eu, nici el, dar am bifat foarte multe lucruri împreună“, ne-a povestit ea.

Deşi sunt doi oameni de carieră, îşi fac timp unul pentru altul. Se văd des şi trăiesc intens fiecare moment petrecut împreună. „Poate de Revelion, poate după Revelion să avem timp şi de noi. Nouă ne ajung alea 2-3 zile când ne vedem pe săptamana, la 2 săptămâni“, a conchis ea.

 

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *