Mihaela Rusu – noua revelaţie din lumea modelling-ului

Mihaela Rusu

Mihaela Rusu

Cu o prezenţă diafană şi un chip angelic, moldovencei Mihaela Rusu nu i-a fost greu să se impună în lumea modelling-ului, fiind cerută tot mai mult pe catwalk-urile naţionale şi internaţionale. A ajuns să prezinte pentru nume mari din industria modei, fără a-şi pierde însă din naturaleţe şi făcând totul cu multă pasiune.

Cine e Mihaela?

Mihaela are 19 ani şi este studentă la Iaşi, la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. Într-o lume în care opulenţa primează şi compromisurile sunt la rang de normalitate, Mihaela face încă notă discordantă, fiind caracterizată de o inocenţă ingenuă şi de multă, foarte multă modestie. Momentan, se află în Milano unde: “lucrez ca model şi am onoarea să colaborez cu nişte oameni extraordinari. Suntem exact ca o familie”.

Cariera ei a început acum patru ani, când încă era elevă. Născută în Chişinău, dar elevă la Iaşi, a reuşit să îmbine cu succes planul educaţional cu cel al job-urilor din lumea modei.

Ca multe alte fete din domeniu, şi-a început cariera la o vârstă fragedă,  15 ani. „Am început de jos: Miss Boboc la Liceul Garabet Ibraileanu”, spune Mihaela, care, deşi s-a făcut remarcată prin câştigarea acestui concurs, spune că nu îşi doreşte să participe şi la altele de acest gen. “Concursurile niciodată nu m-au atras pentru că nu sunt genul de fată care vrea să atragă atenţia asupra sa. Aşa că am pus accent foarte mult pe fashion show-uri şi fotografii. La 16 ani am făcut primul pas către Milano”.

De la firme mici, la nume de marcă

Chiar dacă a ajuns să prezinte pentru nume mari din moda internaţională, Mihaela a început cu job-uri mici pentru firme locale. Momentan se poate lăuda cu prezentări şi photo-shooting-uri pentru Prada, DKNY, Gucci, Giambatista Valli, Miu Miu… De asemenea, datorită activităţii sale a ajuns să viziteze unele dintre cele mai mari şi cosmopolite oraşe din Europa: Milano, Berlin, Paris, Londra, urmând să ajungă în curând, chiar şi peste ocean, la New York.

„Mănânc orice” şi „nu am o relaţie stabilă”

Mihaela se consideră o norocoasă, deoarece nu are nici un regim strict în ceea ce priveşte alimentaţia: „Nu ţin diete! mănânc exact ce îmi place. Pot spune că eu şi familia mea suntem nişte norocoşi în această privinţă. Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele în plus. În schimb, folosesc foarte muuuuulte produse de îngrijire a pielii, a părului etc. ”

Ca multe alte fete ambiţioase de vârstă apropiată, simpatica moldoveancă spune că nu are timp de relaţii stabile aşa că…dragostea va trebui să aştepte până îşi eliberează programul.

Însă, ( atenţie !!!) Mihaela are o soră…geamănă. Se pare că forţele divine au fost atât de mândre de ceea ce au realizat atunci când au creat-o, încât au simţit nevoia să îi dubleze frumuseţea, pentru ca noi, muritorii de rând, să nu-i ducem dorul prea mult, atunci când e plecată peste mări şi ţări.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *