Miliardarul Bogdan Piţigoi sfidează criza

Bogdan Pitigoi

Bogdan Pitigoi

Săptămână de foc la Era Shopping Park. Maşini care parchează singure şi care se opresc la obstacole, sau la trecerea de pietoni, fete superbe cu picioare cât mai lungi, autografe din partea unor vedere surpriză, muzică bună şi distraţie la maxim. Aceasta este reţeta pe care a promis-o miliardarul ieşean Bogdan Piţigoi, dealerul moldovean al unora dintre cele mai tari maşini din lume, la Expo Casa Auto 2011.

Într-o locaţie mai mult decât generoasă din incinta Era Shopping Park, în cursul acestei săptămâni, până duminică, 27 martie inclusiv, are loc cea de a opta ediţie a Expo Casa Auto, unde iubitorii de maşini, şi nu numai, vor putea admira, conduce ori achiziţiona adevărate bijuterii pe patru roţi gen Jaguar ori superlimuzine marca Mercedes-Benz.

Printre bolizii Volvo, Hyundai sau Jeep, la expoziţie va fi prezentă şi supermaşina Mercedes SLS AMG Coupe, în 8 cilindri, cu nici mai mult nici mai puţin de 571 de cai putere denumită Speedshift.

Preţuri de… fitze

Supercarul construit de Mercedes care înglobează un volum impresionant de invenţii şi tehnologie, costă cu tot cu taxe şi impozite, cca 205.000 euro, fiind de departe cea mai scumpă maşină din cadrul, expoziţiei. La capitolul preţuri pe locul al doilea se află două superbe maşini Jaguar (una neagră şi o alta roşie), care costă 65.000, respectiv 75.000 de euro. Odată cu progresul tehnologic au evoluat calitatea şi valoarea serviciilor de care se bucură posesorii de maşini după cumpărarea acestora. Un bun exemplu este garanţia „Five Year Triple Care” cu care vine noul Hyundai iX35. Inegalat la nivel european, pachetul înglobează beneficii gratuite unice pe piaţă: 5 ani garanţie integral, transmisibilă şi fără limită de kilometri, 5 ani asistenţă rutieră şi 5 ani verificări tehnice periodice. Multe dintre modelele expuse sunt pentru test-drive iar în zona specială de teste vor fi probate calităţile şi dotările maşinilor, cum ar fi sistemul de detecţie a pietonilor, la Volvo S60, sau sistemul care parchează singur maşina de la Mercedes-Benz.

Supermaşini şi modele în premieră

Mercedes_SLSÎn acest an, Casa Auto merge şi mai departe şi le oferă vizitatorilor o zonă de service în care maşinile celor interesaţi vor beneficia gratuit de verificarea unghiurilor şi diagnoză. Tot în zona de service vor fi disponibili, pentru consultaţii şi discuţii, specialişti de la mai multe mărci, instruiţi de producători pentru întreţinerea şi repararea maşinilor. „Ca în fiecare an, Casa Auto le prezintă vizitatorilor modele în premieră şi supermaşini. Evenimentul a devenit deja o tradiţie pentru pasionaţii de noutăţi auto şi pentru cei care doresc să îşi aleagă o maşină potrivită pentru necesităţile lor, dintre zeci de modele, în cele mai bune condiţii de preţ, finanţare, asigurări şi servicii de întreţinere şi service. În 125 de ani de istorie automobilistică, Mercedes-Benz a făcut câteva lucruri importante pentru industrie. Din motive evidente, nu sunt foarte mulţi producători de maşini care se pot lăuda că au inventat primul automobil, iar de atunci şi până acum nu sunt foarte mulţi care să se apropie de numărul lor de inovaţii în domeniu”, a precizat Bogdan Piţigoi, patronul Casa Auto Iaşi. În cadrul expoziţiei, vizitatorii au la dispoziţie consultanţi şi oferte speciale pentru servicii de asigurare, centru de daune cât şi cunoscutul Program Rabla.

Autografe de la vedete din showbiz şi o excursie în paradisul grecesc Santorini

Pe toată perioada evenimentului de la Era Shopping Park vor fi prezente şi câteva vedete din lumea showbiz-ului care vor fi disponibile pentru şedinţe foto cu fanii şi vor oferi autografe. Toţi participanţii  la expoziţie se vor putea apoi înscrie gratuit la o tombolă al cărei mare premiu va fi o excursie în doi, de zece zile, în romanticul paradis grecesc Santorini, care înseamnă de fapt grupul de insule: Thira, Therasia, Palea Kemeni, Nea Kameni şi Aspronisi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *