Moldovence din toată lumea, uniţi-vă!

Cele mai frumoase femei, cu siguranţă, sunt cele din Moldova! Şi ne mândrim sincer cu ele. Dacă noi, moldovenii, nu le apreciem, nu le susţinem şi nu le promovăm, atunci cine? Bucureştenii? În nici un caz!

Alina, o tânără de 23 de ani, din Iaşi, stabilită în Bucureşti de un an de zile, ni s-a destăinuit.

,,Am venit în Bucureşti deoarece, model fiind, am considerat că aici am mai multe şanse în domeniu. Însă oamenii din Capitală mă dezgustă: sunt răutăcioşi şi au o părere foarte proastă despre moldoveni şi moldovence în general. Am rămas stupefiată de ce am putut auzi aici. Chiar sunt foarte deranjată de acest lucru şi nu cred că sunt singura. Din ţărani, ţigani, proşti şi calici nu ne mai scot.  Oare ei sunt atât de corecţi şi de perfecţi? Şi, dacă ar fi, cine sunt ei să ne judece? Nimeni nu are acest drept. Chiar dacă din punctul de vedere al posibilităţilor, Bucureştiul are o ofertă mai bună, oamenii de aici  lasă foarte mult de dorit. Ca să nu mai zic că avem renume şi de paraşute, deşi nici nu ne cunosc cu adevărat. Sunt convinsă că nu sunt singura care mă confrunt cu astfel de caracterizări, pentru că am vorbit de când sunt aici, cu diverse persoane, din Iaşi chiar. Aceste divergenţe există de foarte mult timp şi cred că este cazul să facem ceva în acest sens.”

Da, Alina, ai foarte mare dreptate. Trebuie să ne apărăm fetele de aceşti oameni, ba chiar să ne ferim de ei! Chiar dacă ignoranţa este cea mai bună armă, la un moment dat te saturi. Ar trebui să fim unite şi să nu mai permitem nimănui să ne jignească în aşa fel. Iar tu, Alina, stai liniştită, tu ştii cel mai bine ce fel de om eşti şi ce faci! Lasă gurile rele să vorbească sau dă-le peste nas de fiecare dată când ai ocazia. Ne-am lăsat prea mult timp călcate în picioare. Important este să îţi fie ţie bine şi să ai de câştigat, deoarece fiecare îşi urmăreşte interesul. Noi te vom susţine cum putem fiindcă eşti moldoveancă de-a noastră şi suntem mândri de asta.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *