Monica Anghel e moldoveancă get-beget!!!

Monica-Anghel

Monica Anghel la Iasi

Cum să nu fie aşa dacă, încă de la primele cuvinte, Monica i-a cucerit pe ieşeni. Totalmente şi fără nici un dubiu! Şi vorbim de o terasă plină până la refuz de admiratori – la Verve, în Moldova Mall – dar şi de zecile, sutele, miile de telefoane din Iaşi primite de vedeta Europa FM, în timpul şi după emisiunea realizată în Capitala Moldovei, la începutul week-end-ului trecut. Astfe, chiar dacă e născută, crescută şi educată în Bucureşti, moldovenii au adoptat-o pe Monica, fără a sta pe gânduri, încă de la primul „Bun gărit”.

 

Ieşenii au stat, vinerea trecută, la o cafea cu Monica Anghel şi Bogdan Miu!

Având pretenţia de cetăţeni europeni ei au ieşit din rutina de „moldovenească” specifică şi au băut o cafea în oraş, în compania vedetelor radio, Monica Anghel şi Bogdan Miu.

Dis-de-dimineaţă, persoane de vârsta a doua au umplut salonul cafenelei de fiţe Verve pentru a fi alături de cele două vedete radio. Cunoscuta artistă Monica Anghel a fermecat întreaga sală cu umorul şi pofta sa de viaţă.

Poante bune cu Andreea Marin, alias Monica

Monica-Anghel-citeste-Barfa

Monica Anghel citind "Barfa"

Dar cel mai mult, poate, au prins poantele făcute pe seama vedetelor locale care şi-au făcut o carieră şi la Bucureşti.

„Multe vedete celebre din showbiz-ul românesc sunt din Iaşi. De exemplu Andreea Marin, care şi-a făcut o carieră de succes, sau Adrian Cristea, prinţul Biancăi Drăguşanu. Iar acum, dragi ascultători, am invitat-o special pe Andreea pentru a ne vorbi în direct, spune serioasă Monica Anghel.

Întreg publicul a rămas surprins, uitându-se cu mare interes spre uşă pentru a o întâmpina cum se cuvine pe zâna surprizelor Andreea Marin. Numai că, ce să vezi!, vocea Monicăi s-a subţiat şi a intrat în pielea personajului, păcălind atât auditoriul din sală, cât şi ascultătorii. Momentul a stârnit ilaritate în public, dar, în special, colegului său, Bogdan care abia se mai putea abţine.

Chiar dacă terasa a fost plină de persoane de vârsta a treia cu pălăriuţe şi galoşi de gumă care sorbeau cockteil-ul oferit din partea casei, atmosfera a fost una destinsă. Suficient cât să realizăm că Monica şi Bogdan i-au cucerit definitiv şi iremediabil pe ieşeni.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *