Monica Gabor s-a întors în România! Vezi aici de ce!

Monica Gabor a ajuns, miercuri dup[ masă, în România. Fosta doamnă Columbeanu a fost așteptată la aeroport de buna ei prietenă, Mădălina Apostol.  Se pare că Monica urmează să-și petreacă sărbătorile de Paște împreună cu fiica ei, Irinuca. Potrivit Cancan.ro,  Irinel Columbeanu a confirmat că Monica a venit să-și viziteze fiica, alături de care va petrece sărbătorile. Acesta nu a dezvăluit unde va locui în tot acest timp fosta lui soție.

gabor-5Încă de cum a ajuns pe aeroport, bruneta a fost luată cu asalt de jurnaliștii aflați la fața locului, mai ales că amica ei anunțase înainte ora la care va veni vedeta. De remarcat ce bine arată bruneta. Îmbrăcată într-un trenci negru, la care a asortat o șapcă, și cu o geantă de cateva mii de euro pe braț, Monica a zîmbit incontinuu și a stat de vorbă cu reporterii. Ea a mărturisit că abia așteaptă să-și vadă fiica.

”Voi merge direct la Irinuca. I-am cumpărat multe cadouri, o parte  le-am trimis și prin curier. Erau prea multe. Voi sta o lună în țară. Prima dată merg la fiica mea, apoi la Buzău (n.r. orașul natal)”, a spus Monica Gabor, la sosirea în țară.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *