Motorfest revine la Iaşi

Cele mai tari motoare au revenit la Iaşi, la cea de a şaptea ediţie a Motorfest. Timp de trei zile, caii putere au pus stăpânire pe oraşul nostru. Evenimentul a avut loc la „Era Shopping Park”, unde au fost prezenţi peste 400 de participanţi.

Desfăşurarea evenimentului nu a avut loc chiar cum şi-ar fi dorit organizatorii, fie din cauza vremii nefavorabile, fie din lipsă de profesionalism. Vineri, programul anunţat de organizatori nu a fost respectat, iar concursul de tricouri ude a fost… jalnic. Pe lângă faptul că nu au avut decât patru fete amatoare să-şi arate sânii, niciuna dintre ele nu a avut ce arăta prea mult! Totuşi, o parte dintre bikerii prezenţi a fost destul de mulţumită de prezentare, mai ales că veneau de la drum lung.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

La Motorfest s-au petrecut şi lucruri bune. Pentru prima dată, s-a amenajat un circuit pentru cei pasionaţi de motocicletă şi tot în premieră a fost şi prezentarea celor mai noi „motoare“ produse de Ducati.

,,Noi încurajăm siguranţa în circulaţie”, ne-a spus organizatorul evenimentului, Liviu Ţigănaşcu, în acest sens fiind organizată şi o campanie intitulată ,,Respect în Trafic”, cu scopul de  a-i face pe tineri mai responsabili şi prudenţi.

Ieşenii veniţi la eveniment au putut admira câteva modele Harley Davidson, Kawasaki Vulcan, Triumph Sprint ŞI Honda Goldwing. Piesa de rezistenţă a fost însă un Ducati Diavel de 162 cai putere, ce atinge o viteză de 280 km la oră. Şi, fiindcă suntem bikeri, putem spune că prezenţa acestui motor, alături de cele câteva fete frumoase, a fost mai mult decât suficientă pentru a ne declara satisfăcuţi. Vă pup. Hai,pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *