A MURIT! Adi Minune e in stare de soc! Cea mai bogata florareasa din Bucuresti a murit inconjurata de …

Cea mai bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit in aceasta dimineata, dupa o lunga suferinta. Parca presimtind ce avea sa urmeze, ea si-a cumparat loc de veci inainte sa-si dea ultima suflare.

Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, chinuita de o suferinta cumplita, celebra florareasa Bambina (62 de ani) a murit in aceasta dimineata. Constienta de ce avea sa urmeze, inainte de a inchide ochii, ea a chemat in jurul ei toata familia si si-a luat ramas-bun.

Femeia a lasat afacerea in mainile fiului ei cel mare

Femeia a lasat afacerea in mainile fiului ei cel mare

“Inainte sa moara a vrut sa ne vada pe toti cei cinci copii ai ei, sa ne spuna sa fim mai credinciosi si sa-i ducem afacerea mai departe, ca s-a chinuit tare mult. Ne-a pupat pe toti, pe frunte si a inchis ochii”, a povestit Bogdan Georgescu, unul dintre fiii Bambinei.

Florin Costel Georgescu, fiul Bambinei, vorbeste cu mare dragoste despre viata mamei sale

Florin Costel Georgescu, fiul Bambinei, vorbeste cu mare dragoste despre viata mamei sale

Pentru ca inmormantarea va fi una cu fast, asa cum era de asteptat, copiii floraresei i-au cumparat deja un sicriu foarte scump si se pregatesc sa organizeze o ceremonie la care vor participa sute de oameni.

Florareasa Bambina se poate lauda ca a scris istorie in domeniu! A revolutionat comertul cu flori din Capitala, fiind prima femeie din Romania care a inceput afacerile cu plante aduse din

Si-a luat monument funerar inca din 2004

Parca presimtind ce avea sa urmeze, Bambina s-a pregatit de ani buni pentru acest moment. Ea si-a luat un loc de veci intr-un cimitir din Capitala, inca din 2004. Apropiatii familiei ne-au spus ca ea voia ceva frumos, pe aleea principala, iar pentru asta a platit o groaza de bani.

Mai exact, ea si-a cumparat cripta cu 70.000 de dolari, iar acest lucru l-a facut fara stirea copiilor.

Adrian Minune i-a compus o melodie

Bambina a fost cea mai cunoscuta florareasa din Capitala, iar numele ei este cunoscut de toti comerciantii de flori din Romania. Ea a fost initiatoarea comertului cu flori cu Olanda. Se intampla in 1994. Celebrul manelist Adrian Minune, un prieten apropiat al Bambinei, i-a compus chiar o melodie.

„E una-n tiganie si toti boldenii-o stie/ Baietii-i duce firma si-o cheama Bambina!”
, suna maneaua inchinata floraresei, in urma cu 15 ani.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=8YjBCqaJZ9s”]

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *