Nea Tibi, ăştia vor să te mazilească!

Simion Tiberiu

O tentativă de compromitere a uneia dintre cele mai „subtile” personalităţi ieşene este creată, chiar în această clipă, în laboratoarele unor forţe anarhiste oculte din ţară. Vizat, nimeni altul decât Nea Tibi, alias generalul în rezervă Tiberiu Simion, fost ofiţer de Securitate şi, după ’89, şef al contraspionajului românesc din mai multe judeţe ale Moldovei – inclusiv Iaşi -, dar şi în Ţara Ungurească, apoi scos discret la pensie de Marinar, pe altă uşă decât cea din faţă, pentru obsesiile gheneralului de a se implica în treburile murdare din politică, în special cea cu iz liberal de Bahlui sau fenechiot. Luaţi-o cum vreţi!

Astfel, surse din chiar grupul anarhist ne-au informat discret că speciliştii în dezinformare lucrează, în prezent, la o strategie de aşa-zis devoalare a activităţii extracurriculare a lui Nea Tibi, care CICĂ s-ar fi ocupat de organizarea, în mai multe oraşe din ţară, a manifestaţiilor de protest împotriva preşedintelui Traian Băsescui. Ca dovadă, „oculţii” vor să se folosească de imaginile surprinse de o echipă de la Antena 3, tocmai la Slobozia (?), în care apare un individ – care aduce de departe cu Nea Tibi – pe post de instigator la revoltă. Cu fluierul în gură şi cu privire piezişă, se vede de la o poştă pe filmul original că individul repectiv nu are nici în clin, nici în mânecă vreo legătură cu ieşeanul nostru. Însă, dacă s-a putut truca filmuleţul cu Băse bătând un copil (apropo, trucajul tot la Iaşi a fost realizat!!!), de ce să nu se poată manipula şi imaginile de la Antena 3?

Însă, „Bârfa de Iaşi” a fost pe poziţii şi, iată, că a scos la lumină şi această înscenare. Nu că ar interesa pe cineva cine este şi ce face persoana cu pricina, dar noi ne-am făcut datoria civică şi am spus-o! Că, vorba aia: „toată lumea să trăiască, numai noi să nu murim!”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *