Nepoata lui Gigi Becali, cu un Hermes de 40.000 E pe braţ. Milionara care deţine clubul Steaua, apariţie răvăşitoare pe strada Beller!

”Nepoata” lui Gigi Becali se poate considera o femeie fericită şi pe deplin împlinită! Are o căsnicie fericită,  şi suficienţi bani pentru a-şi permite să poarte o poşetă care valorează cât o limuzină de lux. Are şi de ce, pentru că ea şi soţul ei, Vasile Geambazi, sunt nepoţii preferaţi ai lui Gigi Becali şi totodată depozitarii averii acestuia!

Alina Geambazi a reuşit să uimească pe toată lumea afişându-se pe stradă cu o mică avere la subraţ. În zona bună a Capitalei, în Dorobanţi, pe strada Beller, Alina Geambazi şi-a văzut de treburile zilnice purtând accesorii care ar face invidioasă orice femeie, nu numai datorită preţul extrem de prohibitiv cât şi a faptului că sunt aproape imposibil de obţinut!

Mai exact,  a filmat-o pe Alina Geambazi purtând cel mai exclusivist model de poşetă, ”Hermes Kelly” de crocodil! Poşeta valorează, oficial, impresionanta sumă de 40.000 de euro, cu care s-ar putea cumpăra o limuzină! Mai mult decât atât, accesoriul este atât de rar, încât se vinde ”la negru” cu suma de 60.000 de euro!

Alina Geambazi poartă o avere pe mână!
Alina Geambazi poartă o avere pe mână!

Preţul imens nu ar fi însă o problemă pentru doamnele cu dare de mână de la noi, cât mai ales faptul că un asemenea produs de super-lux este aproape imposibil de obţinut! Pentru a intra în posesia unui Hermes Kelly de crocodil, doritoarea trebuie să aibă un ”pedigree” impresionant, adică să mai fi cumpărat produse de la Hermes, şi în funcţie de mai mulţi factori, aspirantele sunt trecute pe o listă de aşteptare, care se poate intinde şi pe câţiva ani până să intre în posesia obiectului dorit!

Iată însă că soţia lui Vasile Geambazi a reuşit cu succes să treacă peste toate aceste oprelişti şi a ajuns să stăpânească această poşetă cu totul şi cu totul specială. Banii nu au fost o problemă, pentru că soţul ei, dar şi ea, sunt ”depozitarii” averii impresioante a lui Gigi Becali. Încă de la momentul când s-a implicat în politică, proiect la care a renunţat între timp, Gigi Becali şi-a pus averea în mânile rudelor apropiate. Spre exemplu, palatul din Aleea Alexandru a ajuns pe numele fiicelor sale, iar acţiunile la Clubul Steaua, actual FCSB, sunt în acte pe numele familiei Geambazi. Vasile şi soţia lui au fost şi beneficiarii ingineriilor financiare din afacerile imobiliare ale lui Gigi Becali, obţinând despăgubiri de 65 de milioane de euro în schimbul unor terenuri care intraseră în proprietatea statului.  Pe lângă clubul de fotbal, Gigi i-a mai dat pe mână şi alte afaceri importante, precum Avicola, serele din Popeşti-Leordeni sau firma de construcţii Arcom.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *